Alexander
Lang wachten op leveringen
- Wat vond je het zwakste punt in onze webwinkel en zou je ons adviseren om aan te passen.
- Levering 3 tot 5 werk niet aangehouden..
98% beveelt Autobanden Prijsvechter aan!
Goede prijs
Vlot en duidelijk. En goedkoop!
Prima geregeld. Gewoon wat je verwacht als je iets besteld. Makkelijk, prima prijs, duidelijke mail correspondentie
Top geregeld allemaal!
prima
Banden zijn iets later geleverd dan ik had gedacht. Je kunt ook niets meer veranderen m.b.t. tijd en waar. Dus je moet echt thuis zijn. Verder geen klachten, banden zaten per 2 stuks verpakt. En de juiste banden zijn geleverd.
Proma.Alles snel geleverd bij de garage die ik gekozen had
Voor de 2e keer hier gekocht. Tot nu toe altijd goed.
Niet fijn!
Banden levering uitstekend, bij montage bedrijf was er een afwijking van de geïndiceerde prijs. Maar Autobanden Prijsvechter greep adequaat in. Dat bracht een tevreden klant!
Snelle aankoop en levering. Prima service ondervonden.
Uitstekend banden bedrijf
snelle verzending, prijs/kwaliteit goed, veel keus
Autobanden Prijsvechter verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Autobanden Prijsvechter heeft de volgende resultaten bereikt:
Autobanden Prijsvechter
Graaf Engelbrechtstraat 7
4902ZG Oosterhout NB
Goede prijs
Vlot en duidelijk. En goedkoop!
Top geregeld allemaal!
prima
Proma.Alles snel geleverd bij de garage die ik gekozen had
Voor de 2e keer hier gekocht. Tot nu toe altijd goed.
Niet fijn!
Snelle aankoop en levering. Prima service ondervonden.
Uitstekend banden bedrijf
snelle verzending, prijs/kwaliteit goed, veel keus