G. Kootstra
Prima autobedrijf. Vriendelijk en behulpzaam personeel en goede service. Wij zijn al jaren tevreden klant.
- Sterke punten
- Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede service.
- Verbeterpunten of tips
- Nvt
97% beveelt Autobedrijf Bert Wieten aan!
Altijd goede communicatie en service
Top service! Een auto naar Tilburg brengen voor een testrit is een vorm van vertrouwen. De communicatie daarvoor en na was top.
Ik schrijf haast nooit reviews, maar nu maak ik graag een uitzondering. Ik was op zoek naar een goeie occasion. Her en der rondgekeken in en om Zwolle. En uitgekomen bij Autobedrijf Bert Wieten. Wat een fijn bedrijf! Jullie service en klantvriendelijkheid is uitzonderlijk goed. Verkoper Jawad heeft mij zeer uitgebreid en kalm te woord gestaan. Ik kon met al mijn vragen terecht en kreeg alle tijd om te beslissen. Echt een verschil met andere bedrijven. Ik had een auto op het oog en kon meteen een testrit doen. De auto moest nog door de APK. Jawad heeft zijn uiterste best gedaan om mijn auto zo snel mogelijk klaar te maken. Gistermiddag mijn nieuwe auto opgehaald. Toen ik aankwam zat er een grote rode cadeaustrik op mijn nieuwe auto 😃. Wat leuk, heel attent! Er ging wat mis met de betaling (suffe fout van mij), maar Jawad gaf mij alle vertrouwen om het in orde te maken. En dat is gelukt. Zo fijn, een bedrijf dat ook vertrouwen heeft in zijn klanten. “Zoals de waard is, vertrouwd hij zijn gasten”! Mooi om te zien dat dit nog bestaat. Al met al een super fijne ervaring gehad. En ik rij nu met trots in mijn nieuwe bolide. Heel veel dank Autobedrijf Bas Wieten! En speciaal dank aan Jawad (Shokran!). Hartelijke groet, Angela
Wij zijn ontzettend tevreden over de service van deze garage. Het team is niet alleen professioneel, maar ook erg betrokken. Ze zijn betrouwbaar en transparant in hun communicatie. Kortom, een garage die echt met je meedenkt en waar je het gevoel hebt dat je in goede handen bent. Zeker een aanrader!
Goede service
super goed garage
Prima bedrijf
Goed bedrijf .goede service en zelfs mijn auto schoongemaakt na een onderhoudsbeurt .bedankt
Aankoop en onderhoud
Mustafa je heb de auto netjes nagekeken
Ongeïnteresseerde verkopen
Komen er erg lang bij deze garage ! Altijd zeer netje en correct .
Zeer goede service
Goede service en fijne contacten
Autobedrijf Bert Wieten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Autobedrijf Bert Wieten heeft de volgende resultaten bereikt:
Altijd goede communicatie en service
Goede service
super goed garage
Prima bedrijf
Aankoop en onderhoud
Mustafa je heb de auto netjes nagekeken
Ongeïnteresseerde verkopen
Komen er erg lang bij deze garage ! Altijd zeer netje en correct .
Zeer goede service
Goede service en fijne contacten