Bonnie
- Sterke punten
- Supergarage
- Verbeterpunten of tips
- Nog meer goede monteurs in dienst nemen.
- Afgenomen dienst
- Apk en alle vookomende reparaties
Vakmensen, goede service, altijd prijsopgaaf en redelijke prijzen
Top bedrijf. Fijne garage en goede vakmensen.
Een fantastisch familie bedrijf! Waar klantenservice echt op de eerste plaats staat. Je krijgt duidelijkheid over eventuele reparaties, in overleg keuzes wat betreft onderhoud en helderheid over de kosten. Vandaag heb ik ook een auto bij Bas gekocht en dan merk je dat hij goudeerlijk met je meedenkt, een unieke lieverd in de autobranche!
De. Beste. Service. van. Almere.
Ik ben altijd naar officiële dealers gegaan waar ik auto’s nieuw gekocht had. Meestal was ik tussen de 450 en 750 kwijt voor een beurt. Op aanraden van mijn dochters en de vriend van mijn ex ben ik naar garagebedrijf Muis gegaan. Ik werd echt niet teleurgesteld! Honderden euro’s goedkoper. Vanaf dinsdag 20 april 2021 ben ik er vaste klant!
Geweldig goed en betrouwbaar! Ga met plezier naar ze toe!
Fijne mensen die hun vak verstaan. Altijd van te voren een prijsopgave. Helpen met kleine dingen je even tussendoor. Kan niets negatiefs bedenken.
Mijn ervaring met dit autobedrijf is zeer positief! Vriendelijk, behulpzaam en zeer vakkudig personeel en zeer scherpe tarieven, Ben hier al jaren klant en ga hier nooit meer weg.
Mijn ervaring is meer dan goed!! Goede service, betrouwbaar en staan altijd klaar om te helpen!
altijd correct geholpen
Al jaren zeer tevreden over de service en de klant vriendelijkheid. Zelfs mijn vader komt speciaal vanuit Amsterdam naar deze garage!
Ze maken altijd tijd voor je als je een probleem hebt met je auto. Altijd vriendelijk, en niet meteen uurtje factuurtje. Ook wordt er hier meegedacht en geknutseld om hoge kosten te voorkomen. Topservice!!!
Onderhoudsbeurt en apk laten doen. Duidelijk overleg over wat er gedaan moet worden met prijsindicatie. Prettig ontvangst en afhandeling.
Ik heb mijn auto laten keuren en ben erg tevreden!
Echt een top garage!
Autobedrijf Muis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Autobedrijf Muis heeft de volgende resultaten bereikt:
Vakmensen, goede service, altijd prijsopgaaf en redelijke prijzen
Top bedrijf. Fijne garage en goede vakmensen.
De. Beste. Service. van. Almere.
Geweldig goed en betrouwbaar! Ga met plezier naar ze toe!
altijd correct geholpen
Ik heb mijn auto laten keuren en ben erg tevreden!
Echt een top garage!
Autobedrijf Muis heeft de volgende resultaten bereikt: