Reviews

9.3 / 10
205 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Kwaliteit
9.2/10
Vriendelijkheid personeel
9.4/10
Betrouwbaarheid
9.4/10
Deskundigheid personeel
9.2/10
Afspraken nakomen
9.4/10
Aanbeveling voor nieuwe klanten
9.4/10
Presentatie
9.2/10
Showroom
8.8/10
Communicatie
9.2/10

205 Reviews

JM de Schipper

9/10

Via zeer enthousiaste medewerker van het bedrijf

Sterke punten

Schoon, mooi en alles ziet er overzichtelijk ruim uit.
Ook zeer zeker ook het personeel!! top en vriendelijk!

Verbeterpunten of tips

zou dat niet weten, niet deskundig daarin


Bramer

9/10

Prettig en mooi bedrijf op een prima te bereiken lokarie

Sterke punten

Vriendelijk en deskundig personeel in een schone werkbare ambiance.

Verbeterpunten of tips

Geen


Ralph koekKoek

10/10

Fantastisch!

Sterke punten

Fijne en snelle communicatie! De auto is helemaal bij ons in Krimpen aan de Lek geleverd! Auto zag er fantastisch uit en terplekken overgeschreven! Zo fijn!

Verbeterpunten of tips

Geen!


Spaltman

7/10

Goed en Servicegericht

Sterke punten

Servicegericht en goed in meedenken vanuit de klant

Verbeterpunten of tips

Verder versterken klantenbinding


R.J.W.Otten

9/10

Goed

Sterke punten

persoonlijke benadering, altijd correct

Verbeterpunten of tips

geen


PMH

9/10

Zeer positief!

Sterke punten

Prima haal en breng service
Punctueel en zeer vriendelijk contact
Snel en duidelijk

Verbeterpunten of tips

Het enige wat ik kan bedenken, misschien een telefoontje voor de auto wordt teruggebracht maar niet noodzakelijk.


Vd belt

2/10

Slecht

Sterke punten

Geen

Verbeterpunten of tips

Alles

Reactie Autobedrijf Bert Wieten:

Beste F. Van Den Elst,
Wij vinden het jammer dat u dit op deze manier heeft ervaren. Graag willen wij de situatie nuanceren.
U vraagt ons om een inruilprijs maar neemt geen inruilauto mee,...
Beste F. Van Den Elst,
Wij vinden het jammer dat u dit op deze manier heeft ervaren. Graag willen wij de situatie nuanceren.
U vraagt ons om een inruilprijs maar neemt geen inruilauto mee, alleen 1 foto op een a4tje.
Wij zijn vervolgens druk voor u bezig gegaan achter de computer om gegevens te krijgen van uw inruilauto. Vervolgens komen wij erachter dat de auto geïmporteerd is. Er is geen voorledige onderhoudshistorie alleen van het laatste jaar, en geen onderhoudsboekje aanwezig. De auto heeft 6 eigenaren gehad. Dit roept bij ons vraagtekens op en dit hebben wij u gemeld. Dit heeft niets te maken met het afkraken van uw auto dit zijn puur feiten. Wij verkopen alleen auto’s aan klanten waarvan de historie bekend is.
U blijft van harte welkom met uw inruilauto en zijn graag bereid een passend voorstel voor u te maken. Wij zullen binnenkort contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.
Met vriendelijke groeten Autobedrijf Bert Wieten.


Robert Wilke

10/10

Top

Sterke punten

Goede communicatie. afspraken worden nagekomen

Verbeterpunten of tips

Geen


Harm

10/10

Heb hier auto gekocht en stond direct klaar en helemaal verzorgd. Ben heel erg blij met mijn nieuwe auto.

Sterke punten

Verkoop en communicatie

Verbeterpunten of tips

Geen


Wientjes

9/10

Aankoop occasion

Sterke punten

Afspraak

Verbeterpunten of tips

Niet