Reviews

9.3 / 10
269 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Kwaliteit
9/10
Vriendelijkheid personeel
9.4/10
Betrouwbaarheid
9.4/10
Deskundigheid personeel
9.2/10
Afspraken nakomen
9.4/10
Aanbeveling voor nieuwe klanten
9.4/10
Presentatie
9.2/10
Showroom
8.8/10
Communicatie
9.2/10

269 Reviews

A .Grevelink

10/10

Al 24jaar mijn garage. Zeer vriendelijk personeel, staan altijd voor je klaar.

Sterke punten

Betrouwbaarheid,service.

Verbeterpunten of tips

Ben zeer tevreden


Nina Van Bruggen

10/10

Fantastisch

Sterke punten

Klantvriendelijk, service gericht, meedenken met klant en netjes met de auto omgegaan.

Verbeterpunten of tips

Geen


Rob Veldhuizen

7/10

Prettige, kleinschalige garage. ik heb hier een occasion mogen kopen

Sterke punten

laag drempelig, goede persoonlijke website

Verbeterpunten of tips

Ik heb een occasion van bijna € 20.000 gekocht. Dit was exclusief afleverkosten. Voor zo'n bedrag zou ik het prettig gevonden hebben als daar geen afleverkosten bij zouden komen.
Ik had met de...
Ik heb een occasion van bijna € 20.000 gekocht. Dit was exclusief afleverkosten. Voor zo'n bedrag zou ik het prettig gevonden hebben als daar geen afleverkosten bij zouden komen.
Ik had met de aanschaf van mijn VW golf variant nogal wat "opstartproblemen" met onbekende zeilfunctie, foutmeldingen, stroeve ruitenwissers en gecuppte achterbanden. Ik verwacht echter van een occassion in deze prijsklasse dat alles in orde is.


Ans Bennink

10/10

Zowel zakelijk als prive een auto van Bert Wieten en dat al 15jaar.
Prima service en vriendelijke mensen.
Staan altijd voor je klaar.

Sterke punten

Hun service en betrouwbaarheid

Verbeterpunten of tips

Zou het zo niet weten.


Groeneveld

10/10

Prettige garage met mensen die meedenken met de reparaties. Ook geven ze goed advies voor komende kosten, of tips om dingen voor te zijn.

Sterke punten

klantvriendelijk. behulpzaam, goed advies

Verbeterpunten of tips

helaas val je net buiten de boot als je auto voor de keuring moet /onderhoud als de datum net rond de winterinspectie of zomerinspectie ligt. dan mis je het presentje wat dan uitgedeeld wordt. Want... helaas val je net buiten de boot als je auto voor de keuring moet /onderhoud als de datum net rond de winterinspectie of zomerinspectie ligt. dan mis je het presentje wat dan uitgedeeld wordt. Want je gaat niet nogmaals voor de inspectie


Augustijn

10/10

Goed fijn en direct geholpen

Sterke punten

Kleine reparatie direct geholpen.
Heel fijn. Koffie stond voor me klaar.

Verbeterpunten of tips

Kan het zo niet bedenken.


Piet Koetsier

8/10

Al vele jaren mijn garage service en klantvriendelijk Prima

Sterke punten

om dat het voor mij naast de deur is

Verbeterpunten of tips

geen


Van de Streek

10/10

Zeer vriendelijk personeel en helpen je goed. En nemen ruim de tijd voor je.

Sterke punten

Vriendelijk, meedenkend, professioneel

Verbeterpunten of tips

Ik ben over alles tevreden


Bert Wieten

7/10

Net bedrijf waar je netjes wordt geholpen

Sterke punten

Staan direct voor je klaar als je belt voor problemen aan je auto

Verbeterpunten of tips

Zou ik niet weten


R. Martens

8/10

Altijd zeer behulpzaam.

Sterke punten

Service.

Verbeterpunten of tips

Ga zo door.