Reviews

9.3 / 10
219 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Kwaliteit
9/10
Vriendelijkheid personeel
9.4/10
Betrouwbaarheid
9.2/10
Deskundigheid personeel
9.2/10
Afspraken nakomen
9.4/10
Aanbeveling voor nieuwe klanten
9.2/10
Presentatie
9.2/10
Showroom
8.8/10
Communicatie
9.2/10

219 Reviews

nvt

8/10

Zeer positief, klantgericht

Sterke punten

persoonlijke aandacht

Verbeterpunten of tips

nee


Wijhe

2/10

In één woord SLECHT

Sterke punten

OPLICHTERS ZIJN HET

Verbeterpunten of tips

EERLIJK ZIJN

Reactie Autobedrijf Bert Wieten:

Beste Heer / Mevrouw,
Wij zijn erg geschrokken van uw review.
Graag komen wij met u in contact?
Zou u willen bellen naar 06-19223593 ?
Alvast bedankt.
Groeten Autobedrijf Bert...
Beste Heer / Mevrouw,
Wij zijn erg geschrokken van uw review.
Graag komen wij met u in contact?
Zou u willen bellen naar 06-19223593 ?
Alvast bedankt.
Groeten Autobedrijf Bert Wieten


Guido Seijmonsbergen

10/10

Op mijn zoektocht naar een 5-deurs youngtimer stuitte ik op een Ford Mondeo uit 2007 met slechts 61.000km. Toen ik 's avonds laat toevallig in de buurt was ben ik even langs gereden om een glimp op... Op mijn zoektocht naar een 5-deurs youngtimer stuitte ik op een Ford Mondeo uit 2007 met slechts 61.000km. Toen ik 's avonds laat toevallig in de buurt was ben ik even langs gereden om een glimp op te vangen. Toevallig was er iemand aanwezig en deze persoon nam uitgebreid de tijd om de auto te laten zien. Een paar dagen later een proefrit gemaakt en een reëel bod gekregen op mijn inruilauto.
Er waren een paar kleine aandachtspunten aan de Mondeo en deze zijn snel en keurig keurig verholpen. De communicatie voelde heel goed, iedereen is erg service gericht en het bedrijf maakt een zeer solide indruk. Ook niet onbelangrijk; de Mondeo ziet eruit en rijdt als een nieuwe. Kortom, ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen

Sterke punten

Persoonlijke aandacht
Geen verkopers maar adviseurs
Erg service gericht

Verbeterpunten of tips

Geen


j springer

10/10

Na dat mijn dochter weer een probleem had met haar auto, die al op leeftijd was, besloten wij dat het tijd was voor wat anders.
Daar wij regelmatig in het buitenland verblijven voor ons werk,...
Na dat mijn dochter weer een probleem had met haar auto, die al op leeftijd was, besloten wij dat het tijd was voor wat anders.
Daar wij regelmatig in het buitenland verblijven voor ons werk, was het een prettig gevoel dat het team v Wieten op afstand advies en begeleiding gaven.
Dit van aankoop, garantie,verzekering en overschrijven kenteken.
De goede service hadden wij al eerder ervaren.
Dit bedrijf staat naast de klant, dus team Wieten blijf wie jullie zijn , en dat is meer dan een auto verkopen.
wij wensen jullie weer een goede start in het nieuwe jaar, en nogmaals bedankt
mvg Familie Springer

Sterke punten

prima advies, budget gericht en super communicatie

Verbeterpunten of tips

ik zou niet weten wat


Willem

9/10

Vandaag voor het eerst bij deze garage geweest. Conform gemaakte afspraak is het werk naar volle tevredenheid verricht. We konden erop wachten! Fijn vanwege de afstand. Tijdens het maken van de... Vandaag voor het eerst bij deze garage geweest. Conform gemaakte afspraak is het werk naar volle tevredenheid verricht. We konden erop wachten! Fijn vanwege de afstand. Tijdens het maken van de afspraak was duidelijk te merken met een vakman te maken te hebben. Ze hebben het waar gemaakt.

Sterke punten

Afspraakbeheer, technische kennis en klantgerichtheid.

Verbeterpunten of tips

De chocolademelk was wat slap. :)


Jeroen Ekkelkamp

10/10

Mijn auto moest voor een beurt, ik kreeg netjes een vervangende auto en het was dezelfde dag klaar

Sterke punten

Nette leenauto, vriendelijk personeel, snelle service

Verbeterpunten of tips

--


Lucas Frijlink

10/10

Wij zijn inmiddels 12 jaar klant bij Autobedrijf Bert Wieten en zijn uitermate tevreden over het bedrijf.

Sterke punten

Hoge klantvriendelijkheid, zeer goede service, goede kennis van de producten en goede uitleg op het gebied van technische aspecten. Zeer acceptabele werkplaatsprijzen.

Verbeterpunten of tips

Geen


Jaap

9/10

Zeer tevreden

Sterke punten

Komt afspraak na, legt zaken goed uit en de auto na de beurt van binnen en van buiten schoon.

Verbeterpunten of tips

Geen


Ans

10/10

Beste autodealer ooit. Veel autodealers proberen er een slaatje uit te slaan maar Bert Wieten niet. Mijn oude Twingo ingeruild en een perfect autootje voor terug gekocht.

Sterke punten

Ik woon in Alkmaar maar een service van Bert Wieten is dat ze de auto komen brengen en je in je eigen plaats een proefrit kan maken. Alles kan online worden geregeld. De verkoper Jasper reageert... Ik woon in Alkmaar maar een service van Bert Wieten is dat ze de auto komen brengen en je in je eigen plaats een proefrit kan maken. Alles kan online worden geregeld. De verkoper Jasper reageert snel via WhatsApp als je vragen heb. Enorm vriendelijke chauffeur die je oude auto even bekijkt en bij je thuis alles regelt. Hoe makkelijk wil je t hebben?!!

Verbeterpunten of tips

Geen


Hans Hofman

10/10

Vorig jaar september een mooie Peugeot 308 puretech gekocht.
Na een maand melding olie bijvullen, Garage Bert Wieten liter bijgevuld.
Na 1000 km hetzelfde verhaal wederom liter olie...
Vorig jaar september een mooie Peugeot 308 puretech gekocht.
Na een maand melding olie bijvullen, Garage Bert Wieten liter bijgevuld.
Na 1000 km hetzelfde verhaal wederom liter olie bijgevuld.
Toen hebben ze een motorflush gedaan,
weinig tot geen effect op oliegebruik.
Na overleg hebben ze de auto naar een bedrijf die gespecialiseerd is in dit soort gevallen gebracht. Na een intense reparatie/revise , heeft de auto tot nu toe (7500 km verder) geen olie meer gebruikt/ misbruikt!
Wauw wat een service van dit top bedrijf.
Dank jullie wel voor de goede service!!!
Voornamelijk Rik en Jasper!
Binnenkort mogen ze een trekhaak monteren. Fijn bedrijf die ik volledig vertrouw!!

Hans Hofman,

Sterke punten

Communicatie en uitvoering

Verbeterpunten of tips

Geen