9.3 /10

checkbox97% beveelt Autobedrijf Bert Wieten aan!

Aanbeveling voor nieuwe klanten

Arie Krijgsman

Mustafa je heb de auto netjes nagekeken

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ongeïnteresseerde verkopen

Toon meer interesse en verdiep je meer in de interesse en behoefte van de klant.
Geen.

Antwoord Autobedrijf Bert Wieten

Hoi Guido, Bedankt voor je review. Wat jammer dat je het gevoel had dat we geen interesse in je hadden. We vinden elke klant belangrijk en willen iedereen zo goed mogelijk helpen. Helaas waren alle verkopers op het moment van je bezoek bezet, en dat had natuurlijk niet zo mogen overkomen. Onze excuses hiervoor! We helpen je graag alsnog verder met de occasion waar je interesse in hebt. Je kunt hiervoor rechtstreeks contact opnemen met Jasper via 06-19223593. Ook kun je een afspraak maken buiten onze normale werktijden, zodat we de tijd voor je kunnen nemen. We hopen je snel te zien! Met vriendelijke groet, Autobedrijf Bert Wieten

Jannette Suur -Laanstra

Komen er erg lang bij deze garage ! Altijd zeer netje en correct .

Zo fijn na een kleine beurt en apk , staat mijn auto 🚕weer fris en schoon voor mij klaar👍

Beerta

Zeer goede service

A Zonnenberg

Goede service en fijne contacten

Niet van belang

SterSterLege sterLege sterLege ster

Na prettig contact via e-mail met Jasper hier geweest voor een proefrit. Ter plaatse een jonge verkoper gesproken die tijdens de proefrit naar mijn auto zou kijken voor een inruilbod, dus de sleutel aan hem gegeven. Bij terugkomst bleek hij onafgesproken ook een proefrit in mijn auto te hebben gemaakt. Daarna een onduidelijk en deels onwaar verhaal over mijn auto, gevolgd door een afbraakprijs (nog geen 75% van wat andere garages bieden). Wat mij betreft een grote afrader.

Niet gevonden
Communicatie door verkoper en afspraken maken voordat je in iemands auto gaat rijden

Antwoord Autobedrijf Bert Wieten

We vinden het jammer om te horen dat je ervaring niet helemaal naar wens was. Onze werkwijze is erop gericht om teleurstellingen te voorkomen, zowel voor jou als voor ons. Daarom maken we altijd een proefrit met auto’s die we mogen inruilen. Voor ons dit een gewoonte. Dit helpt ons om de staat van de auto goed te beoordelen en eventuele bijzonderheden eerlijk met je te bespreken. Het was inderdaad netter geweest als onze collega vooraf even had gevraagd of dit akkoord was. Onze excuses daarvoor – we nemen dit mee als leerpunt om onze service te verbeteren. In dit geval gaat het om een dieselauto uit 2011 met 230.000 km op de teller. Bij een auto met deze leeftijd en kilometerstand werken we extra zorgvuldig om mogelijke problemen, zoals het schommelen van de auto bij een bepaalde snelheid, op tijd te signaleren. Tijdens de proefrit hebben we onze bevindingen direct met je gedeeld. Wellicht hebben andere garages geen proefrit gemaakt en daarom meer inruilgegeven. Wij hebben met onze taxatie rekening gehouden met de technische staat van de Volvo. We hopen op je begrip en staan altijd open voor verdere vragen of een gesprek. Autobedrijf Bert Wieten

Ruben

Laatst mijn auto ingeruild voor de GTE die bij Bert Wieten te koop stond. Het contact verliep soepel en snel via Jawad. Dank voor de goede service!

niets
Snel schakelen en bezorgservice

Anne-Greet van de Belt

Goede service, als er wat aan de auto moet gebeuren overleggen ze steeds.

Goede communicatie

Jan Riemens

Betrouwbaar

Klantendag
Betrouwbaar bedrijf

Gerda

Zeer positief

Klantvriendelijk en klantgericht. Efficiënt en accuraat. Goede service.
Ga zo door!

Positief.

Klantvriendelijk deskundig

Jaap Schiebaan

Ik ben al heel lang klant bij jullie. Ik denk zo ongeveer sinds 2007. Nou, dat lukt alleen maar als je een tevreden klant bent.

Makkelijk en plezierig contact. Niet te beroerd om je terwille te zijn. Goede service.
Dat gaat me niet lukken.

Rabel

Prima bedrijf

Eerlijk en netjes
Zou niet weten.

Brigitte

Erg goed

Vriendelijk, goed advies

Autobedrijf Bert Wieten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Autobedrijf Bert Wieten heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 20 augustus 2016

Autobedrijf Bert Wieten

Welkom bij Autobedrijf Bert Wieten. Op zoek naar uw droomauto ? Bij ons bent u aan het juiste adres voor een andere auto. Wij kunnen alle merken leveren. Dat geeft u een enorme keuzevrijheid! Wij helpen u bij het zoeken naar de perfecte auto. Welke wensen u ook heeft; wij maken het voor u mogelijk. Al onze twaalf medewerkers - stuk voor stuk vakmensen - hebben persoonlijke dienstverlening en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Onze werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur.

Boeierweg 11

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ongeïnteresseerde verkopen

Geen.

Jannette Suur -Laanstra

Komen er erg lang bij deze garage ! Altijd zeer netje en correct .

Beerta

Ruben

niets
Snel schakelen en bezorgservice

Anne-Greet van de Belt

Goede service, als er wat aan de auto moet gebeuren overleggen ze steeds.

Goede communicatie

Jan Riemens

Betrouwbaar

Klantendag
Betrouwbaar bedrijf

Gerda

Zeer positief

Klantvriendelijk en klantgericht. Efficiënt en accuraat. Goede service.
Ga zo door!

Positief.