8.2 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox91% beveelt Auto Hoogenboom aan!

Bakker

SterSterSterLege sterLege ster

Oplichters Vw Hoogenboom Spijkenisse. Koop een Vw Tiguan R Line maart 2024 voor €58.000 . Vraag december 2024 inruil voor nieuw type Vw Tiguan R Line geeft die €36.000 voor mijn auto. Ik kijk 7 hanuari 2025 op hun webside staat er excact dezelfde Vw Tiguan R Line maar bouwjaar 2023 voor €47.500. Verkopen die alleen maar aan Rotterdammers die geen verstand hebben.

Offerte aangevraagd.

Onno

Garage Vlaardingen in alle opzichten prima erg prettig geholpen door Jeroen bij de aankoop van onze q5 ! Receptie met Ed en Peter absoluut fantastisch

Audi q5

Ad Touw

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niewe t rock cabrio gekocht 24 mei 2023 contract getekend. 17 augustus is de auto afgeleverd. Echter moest ik €320,00 extra betalen omdat het winterpakket ineens nogmaals betaald moest worden omdat ze het W53 pakket ineens zonder Winterpakket in de prijslijst hadden gezet. En ik moest nog blij zijn want tussentijds hadden ze de auto ook duurder gemaakt. Dus koopcontract gaat dus nergens over, ze kunnen je dus alles berekenen want het staat in de kleine lettertjes. Mijn advies koop NOOIT BIJ HOOGENBOOM! Dus mijn advies laat in je koopcontract opnemen een vaste afleverprijs. Dit zijn echt oplichters praktijken.

T rock cabrio r- line

Zeer vriendelijke en behulpzaam personeel, goede service. Er wordt ook met je meegedacht.

Zeer tevreden, ontvangst was goed en het afhandeling was ook naar tevredenheid

01 Evaluatie schadeherstel

Wij zijn uitstekend geholpen.

Schade is zeer snel en vakkundig herstelt. ik heb dit al s zeer prettig ervaren

SterSterSterSterLege ster

ik was zeer tevreden. alles was goed geregeld, de medewerkers waren professioneel en vriendelijk.

Positief

01 Evaluatie schadeherstel

Goede communicatie is het halve werk. Prima service en schade netjes gerepareerd.

Tevreden

SterSterSterHalve sterLege ster

Werkzaamheden worden SUPER netjes gedaan bij jullie zou mijn auto bij niemand anders brengen!!

Geen aanmerkingen, ging prima

01 Evaluatie schadeherstel

Tof. Netjes gedaan. Ik adviseer iedereen om naar jullie toe te komen.

01 Evaluatie schadeherstel

Hele goede service. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

01 Evaluatie schadeherstel

Auto Hoogenboom verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Auto Hoogenboom heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.2/10
  • checkEerste review geschreven op 20 maart 2021

Auto Hoogenboom

Al meer dan 80 jaar is Auto Hoogenboom één en al mobiliteit en zijn we onderdeel van elke reis van onze klanten in regio Rotterdam Rijnmond. Of we daar trots op zijn? Zeker wel. We staan voor je klaar om alles te kunnen doen voor jouw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen.

Driemanssteeweg 694

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

T rock cabrio r- line

Zeer tevreden, ontvangst was goed en het afhandeling was ook naar tevredenheid

01 Evaluatie schadeherstel

Wij zijn uitstekend geholpen.

Schade is zeer snel en vakkundig herstelt. ik heb dit al s zeer prettig ervaren

Positief

Tevreden

SterSterSterHalve sterLege ster

Geen aanmerkingen, ging prima

01 Evaluatie schadeherstel

Tof. Netjes gedaan. Ik adviseer iedereen om naar jullie toe te komen.

01 Evaluatie schadeherstel

Hele goede service. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Auto Hoogenboom heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.2/10