9.4 /10

checkbox98% beveelt Autokan.nl aan!

Tasko

Ik was voorheen altijd huiverig voor dit soort bedrijven. "Die willen je snel wat aansmeren en je zit voor jaren ergens aan vast"... dacht ik. Niets was minder waar. Ik ben ontzettend fijn geholpen door Alain. Deze meneer heeft enorm veel tijd en energie erin gestoken om de juiste passende auto voor ons te vinden. Wat ik ook vroeg, hoevaak ik ook belde/mailde met aanpassingen in mijn wensenlijst, altijd werd dit vriendelijk ontvangen en werd er direct een zoekactie in gezet. Niks dan lof, fijn dat zulke klantenbinding nog bestaat. Thnx Alain!!

Landgoed de bongel

Altijd alert, nooit wachten en zorgvuldig

GCN

Autokan: snel, duidelijke taal, goede communicatie! Op een dinsdag een opel e-rocks besteld via Autokan, Alain als contactpersoon en op vrijdag was de Opel al thuis bezorgd. Supersnelle afhandeling, goed contact via telefoon en whatsapp dus zeker een aanrader. Het telefoontje achteraf of alles naar wens was, maakte het natuurlijk helemaal compleet. Mocht ik in de toekomst weer een auto nodig hebben, of een ander moeten aanraden, dan is dat zeker via Autokan. Bedankt Alain voor de top service en je enthousiasme

Masters Bouw

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

I feel cheated. I pay €400 for leasing and I received a penalty of €250 because I made a mistake and entered the wrong month in the transfer, not knowing that I had one month behind. Simply, when paying for January, I wrote payment for February. Because of this mistake, after a month it turned out that I had a penalty of €260 and the service does not get that it was a mistake. I asked in an email half a year earlier to also form me by phone because I rarely read emails and they wrote that they would do so, but they wrote a reminder email. For me, this is unfair treatment of customers. Stay away from such companies.

Peek Juwelier

Goede service, hel snel ,aardige mensen. Aantal keeren gebeld over onduidelijkeheiden en elke keer aardig antwoord gekregen. Bedankt

Patryk

Super

Eco Deluxe Taxi

Zeer actieve medewerkers die kijken naar de juiste wensen. Veel aandacht en geduld in het proces om een juiste voertuig te vinden. Top bedrijf en betrouwbaar.

Uitvaartique

Geweldig geholpen door dit team. Het ging wat lastig door de verkopende partij, maar ze hebben zich voor 1000% ingezet.

Hondenuitlaatservice Jady

Na lang contact gehad te hebben met Arjen van Autokan, zeer vriendelijk geholpen. Arjen had een lastige aan mij, want we moesten op vele dingen letten ivm een nieuwe auto. Maar uiteindelijk super goed geslaagd, top samenwerking, goede gesprekken, fijne uitleg en bovenal hulp. Zoekt u een zakelijke lease auto, neem dan zeker is contact op via Autokan. Ik waardeer het enorm dat ze namelijk met je mee zoeken, en denken. Nu kan ik eindelijk zeggen dat dankzij Arjen van Autokan er een super mooie aan alle eisen nieuwe auto op ons wacht om mooie ritten mee te maken met onze uitlaatservice Jady en onze privé ritten met de caravan en mijn eigen honden!

Hg.dienstverlening

Ik zocht een paar maanden lang naar een werk bus en heb heel veel problemen gehad maar meneer arjan heeft zo extreem veel geduld gehad en mij geholpen ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt dat iemand zoveel geduld had heel erg bedankt ik neem het als voorbeeld.

Aa

Een hele fijne ervaring met dit bedrijf. Autokan.nl heeft mij enorm geholpen met de lease van mijn bedrijfswagen. Binnen een week was de lease rond en kon ik genieten van mijn bus. In in woord: TOP

Budgetstore s-gravenzande

Aardige medewerkers die met je mee denken. Ze zijn erg geduldig, behulpzaam en vriendelijk. Ik blijf zeker zaken doen met Deze mensen BudgetStore is zeer dankbaar.

Prala BV

Snel geregeld en top service

Xclusive

De klantenservice was uitstekend! Naast de klantenservice, werd ik goed geïnformeerd over alles wat er bij komt kijken. Alles is mooi en snel afgehandeld!. Het is Zeker een aanrader! -Xclusive

More than lashes

SterSterSterLege sterLege ster

Alles is gegaan zoals het moest eigenlijk weinig op de hoogte gehouden van Autokan dat moest van het auto bedrijf zelf komen en verder had ik nog wel een cadeautje verwacht maar voor de rest was het goed

Autokan.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Autokan.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10