Alles was snel geregeld vriendelijk geholpen Wel apart dat bedrijf in ter Apel en mijn auto moest ik halen in Brabant maar goede garage
JoeyCare
Heel goed
Saif4you
In eerste instantie ben ik aan het oriënteren geweest naar een lease. Ik ben zeer professioneel geholpen door Iwan. Hij is klantvriendelijk en denkt erg mee met de klant. Een hele fijne ervaring!...In eerste instantie ben ik aan het oriënteren geweest naar een lease. Ik ben zeer professioneel geholpen door Iwan. Hij is klantvriendelijk en denkt erg mee met de klant. Een hele fijne ervaring! Dank hiervoor. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een autolease.
Memo’s topklussen bedrijf
Totaal geen medelijden, houden 0,0 rekening met je situatie, 9/10 mensen die je aan de lijn krijgt doen alsof ze verstand hebben, maar helpen je niet echt. Komen afspraken niet na, terwijl het wel...Totaal geen medelijden, houden 0,0 rekening met je situatie, 9/10 mensen die je aan de lijn krijgt doen alsof ze verstand hebben, maar helpen je niet echt. Komen afspraken niet na, terwijl het wel in het contract staat, kortom AFRADER!!
Nvt
Het proces ging echt supersnel, binnen een paar dagen was alles rond. Klantenservice heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Echt een top bedrijf!
Hermsen Dak & Vloeronderhoud
Tweede x dat ik gebruik maak van hun diensten. Word goed en vlot geholpen.