Autokan bedankt voor alles...Ik ben perfect geholpen in een zeer korte tijd kan ik rijden. Zeer vriendelijke mensen en helpen met alles. Zeer goed bereikbaar duidelijk en volgens afspraak.
Autokan bedankt voor alles
Pro sealing
Vorige week een aanvraag gedaan. Binnen 1 dag een reactie terug. Morgen mijn nieuwe auto ophalen. Top geregeld binnen een week 👍
M's multiservices
Ik ben heel tevreden over mijn ervaring met Autokan, de medewerkers stonden voor me klaar bij elke stap van het lease proces.. zou het een ieder aanraden
Kingma Construction
Geweldig geholpen, koste iets wat moeite voor mijn wensenlijstje en prijskaartje maar hier perfect bij geholpen door Autokan. Echt super!
Badimex
Heel snel en helder geholpen binnen 1 week reed ik in mijn nieuwe auto!
Tmo service
Professionele,top service
Vermaas verhuur
Snel en netjes geregeld. En vriendelijk personeel.
Markus aldali
Ben ilk kez boyle musterisi icin elinden gelenin fazlasini yapan bir sirket gormedim gerçek den 5 yildiz degil 6 yildiz vermek isterdim ama olmadi
Gerrits daktechniek
Snel en correct geregeld!!
G.Matondo
Auto kan helpt u gelijk, wat je geeft is wat je krijgt. Reageert u zelf direct op hun mails en doet u gelijk wat ze van u vragen. Is alles geregeld binnen 5 werkdagen. S/o naar sanjay! ;)