Zeer goed in hun communicatie, bieden goede hulp aan kijken naar je interesse en bieden een luisterend oor aan!
Voor herhaling vatbaar
KadeSoccer BV
Krijgt snel en duidelijk antwoord op de vragen. Alles wordt professioneel afgewikkeld en alle werknemers weten waar het over gaat. Super Service.
Schoonmaakbedrijf boba
Super snel geregeld en makkelijkt te bereiken
Mooi Maker Service
Ik heb een auto gevonden en na twee dagen van naar hun sturen , kreeg ik de uitslag dus ik ben heel blij mee.
MichalukBouw
Ik ben zeer tevreden over de diensten van dit bedrijf, ik raad het aan
Hulpmaatje Veiligheid
De gehele procedure die ik heb moeten doornemen om uiteindelijk mijn droom auto te mogen rijden, liep dankzij autokan (Blom Auto) vlekkeloos en op een aangename manier. De communicatie was vlot en...De gehele procedure die ik heb moeten doornemen om uiteindelijk mijn droom auto te mogen rijden, liep dankzij autokan (Blom Auto) vlekkeloos en op een aangename manier. De communicatie was vlot en duidelijk. Toen ik mijn auto ging ophalen, werd ik ook hartelijk en vriendelijk ontvangen door de heer Jasper Blom. Binnen enkele minuten was ik al geholpen en kon ik mijn auto rijden. Door de goede afhandeling van de gehele lease procedure en de fijne serves, adviseer ik dit bedrijf zeer zeker aan.
Anka Groen BV
Alles ging snel en correct. Alle beloftes worden nagekomen. Nogmaals bedankt.
wongso dienstverlening
Snel en soepel
E&T Cleaning
Voor 2e keer auto geregeld via Autokan.Zeer snelle service.Dikke pluim voor vriendelijke medewerkers.
Amerongen Wrapping Collective
Snelle offerte, snel schakelen en je wordt goed up to date gehouden via mail tijdens het proces.