Jurriaan heeft mij heel goed geholpen. Hij weet wat hij praat en doet wat hij zegt. Communicatie was top en mijn auto zonder poeha geregeld. Zeker een goede aanrader!
Verslavingsarts . Van Iwaarden
Snelle afhandeling, geen moeilijkheden rondom afsluiten financiering. Geen bergen papierwerk moeten aanleveren
Joosten
Opzich prima , alleen informatie en communicatie kan soms wat duidelijker.
Gordijnenatelier De Nijvere Bij BV
Zeer vriendelijk en zeer behulpzaam
Beauty smile
Luisteren naar je wensen en proberen het ook als iets niet lijkt te lukken en denken met je mee
DVO Cleaning BV
Snel service, duidelijkheid. Goed contact. Zeer tevreden met Autokan!
Kadofee
Zeer goed geholpen bij zoektocht naar een bedrijfsauto. Vanaf het begin wordt je op de hoogte gehouden van de status van het verzoek en alles was binnen een mum van tijd geregeld.
S. Hashemj
Medewerkers van autokan zijn heel eerlijk, snel en behulpzaam. Ik heb met hun hulp snel een auto kunnen vinden die bij mijn wensen en budget paste. Speciale dank aan Sandjo en Manon! Toppers!
Pure Silhouette
Fantastische crew, begripvol en zeer behulpzaam. Dankzij Autokan een mooie auto mogen leasen. Ook bij twijfels heb ik contact mogen opnemen met Autokan en hebben mij geholpen bij m’n keuze.