Dries Maathuis
Zijn niet te benaderen voor een retour (nadat ze me het verkeerde hadden gestuurd). Niet per telefoon, chat of email.
- Verbeterpunten of tips
- Bereikbaar zijn
- Sterke punten
- geen
- Product of service:
- Lampen voor koplamp motor
Goed geholpen
Helaas negatieve ervaring. Bij bestelling geen orderbevestiging per mail ontvangen. Account aanmaken ook geen mail voor ontvangen. Telefoon niet bereikbaar. Bestelling niet ontvangen. Per mail om reactie gevraagd, tot heden ook niks ontvangen
na bestelling en betaling geen bevestingsmail , geen levering van bestelling en geen enkele responsieve op mail en telefoon Kortom oplichters !
Prima product, vlotte levering, email functionaliteit van de website haperde.
Verschrikkelijk reageerd niet op mail tel nr bestaat niet 5 x wathsapp gestuurd totaal geen reactie
Heb 2 lampen besteld op 27oktober maar tot opheden niks ontvangen!??? Ter waarde van €39.95
Helaas slecht. Verkeerde levering, slecht bereikbaar, chatbot werkt niet. Geen reactie op verkeerde levering
Goede info na contact
Niets geleverd
Na een week nog steeds niets ontvangen. Geen reactie op mail.
Super
Autolampenshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Autolampenshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Autolampenshop.nl
Heimeriete 5
6964 BJ Hall
Goed geholpen
Prima product, vlotte levering, email functionaliteit van de website haperde.
Goede info na contact
Niets geleverd
Na een week nog steeds niets ontvangen. Geen reactie op mail.
Super
Autolampenshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt: