7.4/10

Super goed

heel snel

GEEN

Arnold

Pakje besteld op maandag en dinsdag lag hij netjes in huis

Snelle correcte levering

Ook led op de markt voor oude auto's met een licht controle systeem dan hoeft er geen weer stand parallel of uitleg hoe dit te doen of op te lossen met r waarde van de weerstand

Goed en goed geinformeerd

Ad Kooimans

Snelle levering van producten tegen een scherpe prijs

Goede info, snelle levering, lage prijs

Hoewel ik heb aangegeven dat het product snel is geleverd was er veel - 4 dagen - vertraging bij de bezorging (Post NL). Dat heb ik gemeld aan de leverancier. Ik ga er vanuit dat die mijn bestelling... Hoewel ik heb aangegeven dat het product snel is geleverd was er veel - 4 dagen - vertraging bij de bezorging (Post NL). Dat heb ik gemeld aan de leverancier. Ik ga er vanuit dat die mijn bestelling wel tijdig heeft aangeboden.

Richard

Goede omschrijving van producten en snelle levering

Duidelijke informatie

Verzendkosten realistisch maken, de verzendkosten van ons pakketje waren 4 euro minder dan berekend is.

Twee D1s 5000k lampen besteld, plus een setje bijpassende T10 LED's. Duidelijke info op de site. Product is zoals omschreven. Snelle verzending en deugdelijk verpakt. Lapmen zijn inmiddels... Twee D1s 5000k lampen besteld, plus een setje bijpassende T10 LED's. Duidelijke info op de site. Product is zoals omschreven. Snelle verzending en deugdelijk verpakt. Lapmen zijn inmiddels gemonteerd en werken. Vooralsnog prima dus; nu maar zien hoe lang de lampen het volhouden.

Duidelijke productinfo, snelle levering, goed verpakt.

n.v.t.

Snelle levering en duidelijke site

snelle levering. Kwaliteit moet ik nog afwachten heb de lampen net gemonteerd en ben benieuwd naar de levensduur.

niet dat ik zo weet