7.4/10
7.6/10
8.2/10
7.2/10

Snel en een goed product

Ron Hazenberg

Ik heb een losse balast besteld. Omdat ik mijn auto intussen verkocht had. Wilde ik de bestelling annuleren. Nog voordat het geleverd en verstuurd was.

De dag na mijn mail krijg ik...

De dag na mijn mail krijg ik toch een verzendbevesteging. Maar geen reactie op mijn email.

Na een week nogmaar eens gemaild maar tot op heden geen reactie gehad.

Ik wil de balast graag terug sturen, maar blijkbaar is dit of zelfs maar een mail hierover niet een van de mogelijkheden.

Gelikte website.

Veantwoord mails van klanten tijdig en of überhaupt.
Ook als het al geleverd is en men wil het annuleren if retouren.

Iris de Haan

Super snelle en goede levering. Spullen waren goed verpakt en alles werkte naar behoren.

Snelle en correcte levering, spullen goed verpakt.

Ik heb nergens heel duidelijk zien staan welke lamp ik voor welk type auto kon gebruiken. Na wat Googlen kwam ik erachter dat zo'n overzicht überhaupt niet 1, 2, 3 voor handen is. Deze website zou... Ik heb nergens heel duidelijk zien staan welke lamp ik voor welk type auto kon gebruiken. Na wat Googlen kwam ik erachter dat zo'n overzicht überhaupt niet 1, 2, 3 voor handen is. Deze website zou zich daar dus mee kunnen upgraden!

Goede prijs, snelle levering, continue informatie verstrekking

Ná 16.00 uur besteld, toch de volgende dag geleverd.

Snelle en correcte levering

peter janssen

Perfecte en snelle levering

Positief, uitgebreide collectie, snel verzendklaar gemaakt. Artikelen goed verpakt. Duidelijke factuur en pakbon.

Na plaatsing van bestelling kreeg ik snel de bevestiging dat het product al opgehaald was door transporteur. Bij aankomst waren de artikelen goed verpakt.

N.v.t. Het enige wat verbeterd kan worden is de transporteur. Jullie snelle verzending werd teniet gedaan door de transporteur. De levering was 1 dag vertraagd en op die dag was het tijdstip ook... N.v.t. Het enige wat verbeterd kan worden is de transporteur. Jullie snelle verzending werd teniet gedaan door de transporteur. De levering was 1 dag vertraagd en op die dag was het tijdstip ook weer 1,5 uur te laat.

Hans Salm, van der

Prima snelle levering. Echt mooie LED lampen. Bleek eentje niet goed te werken, binnen een dag antwoord en retour formulier om te ruilen. Dat is nou service. ?

Mooie producten, snelle levering. Goede aftersales

Zou mooi zijn als per product toepasbaarheid voor automerken werd aangegeven. Tevens een symptomen lijst voor storingen