ALMN

Goed, bij schades goed doorverwezen en proces uitgelegd.
Bij lekke band door hulpdienst goed geholpen, sleepwagen was er binnen 1 uur.

In zijn algemeenheid een zeer correcte afhandeling van vragen en of problemen

AutoLease Midden Nederland is tot nu toe het beste lease bedrijf waar wij zaken mee hebben gedaan!
Als je vragen hebt geven ze snel en goed antwoord. Als er schade is lossen ze dit snel en goed op, 1 keer was er iets verkeerd gegaan en hebben ze dit achteraf alsnog netjes opgelost!
Ook ben ik te spreken over het beleid die ze voeren met betrekking op de contracten, tussentijds openbreken kan in overleg met of zonder kosten maar als er kosten zijn is dat met een reden en die was ook terecht;)
Volgende contract ook zeker weer bij ALMN!

Prima, geen contact nodig gehad

Wij zijn uitermate tevreden met de leasemaatschappij. Voor iedere wens wordt er altijd een oplossing gevonden. Creatief, commercieel en aantrekkelijk. Al jaren een trouwe klant, als de service zo... Wij zijn uitermate tevreden met de leasemaatschappij. Voor iedere wens wordt er altijd een oplossing gevonden. Creatief, commercieel en aantrekkelijk. Al jaren een trouwe klant, als de service zo blijft zien wij geen enkele reden om voor een andere partij te kiezen.

Al 15 jaar klant. Ik merk wel dat er in de crisistijd coulanter en soepeler werd meegedacht en naar oplossingen werd gezocht. Op dit moment gaat alles behoorlijk via de regeltjes

Prima ervaring

Zeer tevreden. Er werd actief meegedacht toen ik over mijn afgesproken aantal km dreigde te komen.

Prima contact; geen bijzonderheden.