Ik heb nu 1 jaar mijn auto via de leasemaatschappij en het bevalt me tot nu toe nog prima, alles word geregeld. Ik krijg een mail als mijn auto voor een beurt naar de garage moet of als het...Ik heb nu 1 jaar mijn auto via de leasemaatschappij en het bevalt me tot nu toe nog prima, alles word geregeld. Ik krijg een mail als mijn auto voor een beurt naar de garage moet of als het tijd is voor het verwisselen van de winter of zomer banden. Ideaal ik hoef er zelf niet meer over na te denken.
Heb goede ervaring . alles word uitstekend geregeld
Fijn ; klantvriendelijk en behulpzaam
Zeer tevreden ben ik over de wijze waarop ik iedere maand een overzicht en rekening ontvang. Ik betaal automatisch maar vind het toch prettig om de rekening te krijgen. Dat ik de garage waar...Zeer tevreden ben ik over de wijze waarop ik iedere maand een overzicht en rekening ontvang. Ik betaal automatisch maar vind het toch prettig om de rekening te krijgen. Dat ik de garage waar ik naar toe kan zelf mocht bepalen is een ander deel van de goede service. En met rekeningen heb ik tot nu toe geen enkel probleem gehad.
Prettige leasemaatschappij met korte lijnen. Duidelijke voorwaarden en eerlijke communicatie.
Goede service en snel en prettig contact
Goede persoonlijke communicatie. Denken met je mee. Ook bij vragen wordt er direct terugkoppeling gegeven. Goede voorwaarden en tevens kosteloos vervangend vervoer als ik schade heb.
Perfecte club mensen Geven een goede uitleg en staan altijd voor je klaar reageren vlot en correct.