Prima maatschappij. Duidelijk communicatie, helaas komen de boetes ook vrij snel door
Aangezien ik weinig tot geen contact nodig gehad heb met de leasemaatschappij is mijn ervaring summier. Die ervaring is trouwens prettig. Medewerkers(s) is/zijn vriendelijk en behulpzaam en lossen...Aangezien ik weinig tot geen contact nodig gehad heb met de leasemaatschappij is mijn ervaring summier. Die ervaring is trouwens prettig. Medewerkers(s) is/zijn vriendelijk en behulpzaam en lossen zo nodig problemen snel op.
Prima.
Mijn ervaringen zijn ALMN zijn positief.
Perfecte service, in alle opzichten!
Goede dienstverlening. Snel en vriendelijk.
In principe prima ervaring. Er wordt snel gereageerd en ik heb geen probleem oid ervaren. Het enige wat ik lastig vond, is weten welke auto's beschikbaar zijn binnen het lease budget. Dat maakt...In principe prima ervaring. Er wordt snel gereageerd en ik heb geen probleem oid ervaren. Het enige wat ik lastig vond, is weten welke auto's beschikbaar zijn binnen het lease budget. Dat maakt het keuzeproces wat omslachtig (offertes opvragen en steeds toetsen of het past).
Goed, indien contact nodig is, bij bijvoorbeeld bestellen of schade wordt dit op een snelle en professionele wijze opgepakt,
Mijn ervaring ALM is uitstekend, problemen worden pragmatisch afgehandeld.
Zeer goed, snel en accuraat antwoord op mijn vragen en hulp bij problemen.