Na (helaas) een kleine schade ,direct goed besproken en afgehandeld.
Ondanks het feit dat ik persoonlijk weinig tot geen contact met ALMN over de leaseovereenkomst in kwestie heb wil ik wel even refereren aan de door ALMN gefaciliteerde pechhulpservice die ik tijdens...Ondanks het feit dat ik persoonlijk weinig tot geen contact met ALMN over de leaseovereenkomst in kwestie heb wil ik wel even refereren aan de door ALMN gefaciliteerde pechhulpservice die ik tijdens mijn vakantie in 2023 mocht ervaren. Snel en zeer professioneel!!
Duidelijk en snel contact
Fijne communicatie, alles snel en goed geregeld. Denken in oplossingen
Ruud Erren
Hele goede ervaring met ALMN. De keren dat er contact was met medewerkers waren ze vriendelijk en behulpzaam. Ook tussentijds contact vanuit ALMN om te informeren of alles naar tevredenheid was als...Hele goede ervaring met ALMN. De keren dat er contact was met medewerkers waren ze vriendelijk en behulpzaam. Ook tussentijds contact vanuit ALMN om te informeren of alles naar tevredenheid was als positief ervaren.
Praktische en meedenkende mensen.
Goede ervaringen
Fijne leasemaatschappij die alles omtrent de voorloopauto goed hebben verzorgd. Vriendelijk personeel aan de telefoon!