Helder verhaal, komen hun afspraken na , en daarnaast zijn ze goed te bereiken mocht je vragen hebben.
Vlotte reacties op vragen. Heldere kostenstructuur
Sophie
Goed! Eigenlijk altijd duidelijk geweest in alle communicatie. Nog geen minpunten tegen gekomen.
Wim Visser
Goed bereikbaar en snel antwoord op gestelde vraag.
Gerrie V
Weinig contact mee. Contact met de garage kan beter, communicatie en klantvriendelijkheid van de Waal is het laatste jaar verslechterd.
Al ruim 20 jaar uitstekende ervaringen met deze leasemaatschappij..
Goed aanbod en goede service
Door aantoonbaar fysieke klachten door een ernstig auto-ongeluk ( totaal 11 operaties )hadden wij gevraagd om een auto switch naar een hoger instap model. Dit kon alleen tegen betalen van een...Door aantoonbaar fysieke klachten door een ernstig auto-ongeluk ( totaal 11 operaties )hadden wij gevraagd om een auto switch naar een hoger instap model. Dit kon alleen tegen betalen van een boete. Erg teleurstellend.
Prettig contact met de medewerkers. Vriendelijk. Duidelijke facturatie. Goede service. Goed bereikbaar bij vragen.