Top leasemaatschappij Persoonlijk en professioneel bedrijf
Zeer tevreden private lease rijder
Ik ben zeer tevreden. Er is duidelijk persoonlijke aandacht voor de leaserijder en er wordt in oplossingen gedacht. Vragen worden snel en helder afgehandeld. Prima service!
BK
Prima bedrijf, de mensen denken goed mee en zijn attent.
Wil van den Berg
Prettig contact, snelle service en geen gezeur.
Stephanie
Ik heb hele geringe ervaring met de leasemaatschappij, aangezien alles so far goed loopt. Dus ik heb geen contact op hoeven nemen met klantenservice bijv. Ik krijg mijn facturen, die worden...Ik heb hele geringe ervaring met de leasemaatschappij, aangezien alles so far goed loopt. Dus ik heb geen contact op hoeven nemen met klantenservice bijv. Ik krijg mijn facturen, die worden afgeschreven en daar houdt het contact tot nu toe op.
Vriendelijke en meedenkende werknemers. Staan altijd klaar om je te helpen
Steve
Heel goede ervaringen. Lease al 8 jaar bij almn Heb eigenlijk nooit contact; dit betekent dat er geen problemen zijn geweest. Je hebt het idee dat het je eigen auto is.
Bruno 46
Goede ervaring, wel contact maar niet overbodig, alleen het noodzakelijke, beurten, schades,km standen, vragen over tevredenheid , onlangs ook contract verlengd met 2 jaar(geen probleem).