ALMN

Kan er goed mee communiceren. ben tevreden over de maatschappij

Ik heb nog maar 1 x contact gehad, verder geen bijzonderheden gehad.

Goed. Snelle korte lijnen.

Janneke W

Mijn algemene ervaring met ALMN is goed. Gelukkig niet vaak contact gehad omdat alles gewoon goed gaat, maar als ik ze nodig heb zijn ze snel bereikbaar en staan ze je netjes te woord. Ze helpen je... Mijn algemene ervaring met ALMN is goed. Gelukkig niet vaak contact gehad omdat alles gewoon goed gaat, maar als ik ze nodig heb zijn ze snel bereikbaar en staan ze je netjes te woord. Ze helpen je altijd met een passend antwoord of een passende oplossing.

Koster

Klantvriendelijk, laagdrempelig, denken mee

Ed

Prima, 1 keer pech gehad onderweg werd snel door de leasemaatschappij geholpen

Yonini

Al twee jaar bij ALM en nog steeds enorm tevreden. Ze checken altijd even of je nog oké bent, tevreden bent met je auto en zelfs na een vervelende situatie werd ik gebeld om te kijken of het... Al twee jaar bij ALM en nog steeds enorm tevreden. Ze checken altijd even of je nog oké bent, tevreden bent met je auto en zelfs na een vervelende situatie werd ik gebeld om te kijken of het goed met mij ging. Het zit hem in de kleine dingen waardoor het zo fijn is om hier klant te zijn. Goed bereikbaar en nemen altijd de tijd voor je.

Gerard

ALMN communiceert adequaat en zaken als onderhoud, schade herstel en vervangend vervoer worden goed geregeld.

Na overname diverse fouten gemaakt
Daarna nauwelijks contact

Ben zeer tevreden over ALMN.