Een bedrijf dat kwaliteit in huis heeft,neemt de tijd voor je vragen bij schade aan je auto en maakt meteen een planning met op.
Goede service: vriendelijk geholpen en duidelijk. Afspraken zijn punctueel nagekomen. Mijn auto was bij aanname na een dag hersteld.
Snel geholpen, vriendelijk personeel!
Behalve de lange wachttijd voor het herstel van de schade, wat op zich natuurlijk een goed teken is, ben ik zeer tevreden over de afhandeling. De auto was zelfs helemaal gepoetst!
Auto is goed gerepareerd, alleen qua communicatie niet altijd duidelijk over de status van reparatie auto (wanneer en óf het wel gemaakt kon worden zonder extra onkosten). Duurde allemaal...Auto is goed gerepareerd, alleen qua communicatie niet altijd duidelijk over de status van reparatie auto (wanneer en óf het wel gemaakt kon worden zonder extra onkosten). Duurde allemaal vrij lang voordat alles afgerond was. Wel 2x een leenauto gekregen, dat was prima en tevreden over. Laatste onderdeeltje van de auto (zijplaat bij bumper) hebben ze niet meer kunnen maken, omdat dit schijnbaar niet meer leverbaar is. Jammer, maar kan in elk geval weer vooruit.
Zeer goed te woord gestaan geholpen en auto goed gerepareerd.
Vriendelijke en vakkundige schadehersteller.
Zeer goed, zeer vriendelijk, hoge kwaliteit en afspraak is afspraak