- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
99% beveelt Autoschade Herstel Groep aan!
Meer dan geweldig.
We zijn na schade aan onze auto heel fijn geholpen door Autoschade Herstel Hurkmans. Zeer tevreden over de afhandeling van alle zaken die hiermee te maken hadden.
Betrouwbaar, eerlijk, afspraak is afspraak, betaalbaar, goed werk geleverd, klant vrirndelijk & verstand van zaken.
Caravan is weer mooi hersteld. We zien er niks meer van.
Ik ben super tevreden over jullie werk. Er werken kundige mensen, die duidelijk en vriendelijk communiceren. Ondanks dat de schade zelf een erg vervelende ervaring was, was mijn ervaring met jullie heel prettig.
Prima bedrijf. Ze zeggen wat er moet gebeuren én waarom. En ze dóén wat ze gezegd hebben. De auto is weer in perfecte staat ! Én daarbij....er wordt dóórgewerkt. Ik kreeg mijn auto een dag eerder terug dan gedacht.
Mijn ervaring met Autoschade herstel Haarlemmermeer. Een uiterst secuur en professioneel bedrijf met echte vakmensen in huis. Kwaliteit en klanttevredenheid is dan ook een echte pre te noemen. Ik raad dan ook hierbij Schade herstel Haarlemmermeer aan. Omdat er niet alleen naar de juiste oplossing wordt gezocht maar ook met de klant wordt mee gedacht over de afhandeling van de schade.
Ik heb een zeer goede ervaring met Autoschade Herstel Druten. Ik ben vriendelijk ontvangen en geholpen door Roger. Laagdrempelig contact via Whatsapp en mail maakte het extra makkelijk. Mijn auto was binnen twee dagen klaar, en tijdens het wachten kreeg ik gratis een vervangende auto. Dat is pas service!
vakbekwaam, duidelijke afspraken, redelijk korte wachttijden, coulant mbv vervangend vervoer en resultaat: perfekte reparatie van de schade / als nieuw
Tevreden over de schadeherstel. Prettige algemene behandeling.
Mijn ervaring met dit bedrijf is goed. Echter in het specifieke geval van het herstel van mijn schade(€3500) had ik verwacht, dat het bedrijf zelf had onderkend en gemeld, dat er kleurverschil in het spuitwerk was. Nu heb ik dat zelf opgemerkt en het bedrijf daarop aangesproken. Dat is jammer.
Nadat mijn auto schade had opgelopen werd ik door mijn verzekeringsagent doorverwezen naar Van Kalker. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en de schade werd snel opgenomen. Een afspraak was snel geregeld. De schade is kundig verholpen, geen schade meer te zien.
Wat een geweldig bedrijf, bemand door vriendelijk en bovenal vakkundige mannen.
Goed en vriendelijk
Heel goed verzorgt
Autoschade Herstel Groep verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Autoschade Herstel Groep heeft de volgende resultaten bereikt:
Autoschade Herstel Groep
Keesomstraat 36
6716 AB Ede
Meer dan geweldig.
Caravan is weer mooi hersteld. We zien er niks meer van.
Tevreden over de schadeherstel. Prettige algemene behandeling.
Wat een geweldig bedrijf, bemand door vriendelijk en bovenal vakkundige mannen.
Goed en vriendelijk
Heel goed verzorgt