Zeer tevreden over de afhandeling echter de prijsopgaaf van te voren voor een standaard koplamp bleek 500 euro extra te zijn

Een kapotte pomp is snel en goed vervangen.

Keurig, snel en correct geholpen! Aanrader...

Wij hebben al enkele hele goede ervaringen met Autoschade Herstel Verweij. Ze zijn kritisch op hun eigen werk. Dat ziet er schitterend uit. Echte vaklui. Daarnaast hebben ze ons een paar keer prima... Wij hebben al enkele hele goede ervaringen met Autoschade Herstel Verweij. Ze zijn kritisch op hun eigen werk. Dat ziet er schitterend uit. Echte vaklui. Daarnaast hebben ze ons een paar keer prima geholpen bij de afwikkeling van de schade, op een manier die boven mijn verwachtingen was. Top!

Keurig verzorgd, goede service!

Zeer tevreden! Snelle inplanning, vervangend vervoer gekregen en zelfs een keer netjes persoonlijk thuisgebracht nadat de auto nog even moest blijven staan.

Autoschade Herstel Verweij heeft een uitstekende klantenservice die je voorziet in de juiste en volledige informatie. Tevens zijn zij telefonisch goed bereikbaar en komen zij de gemaakte afspraken... Autoschade Herstel Verweij heeft een uitstekende klantenservice die je voorziet in de juiste en volledige informatie. Tevens zijn zij telefonisch goed bereikbaar en komen zij de gemaakte afspraken na. Samenvattend: het proces van intake tot oplevering is correct verlopen.

Prima ervaring. Afspraken worden goed afgestemd. De reparatie zelf is ook goed uitgevoerd.

Deskundige en vriendelijke medewerkers. Schade is adequaat hersteld.