Ben zeer tevreden over het herstel van mijn auto.
Met heel veer zorg en kennis uitgevoerd, vriendelijk ontvangen, eind resultaat was super. Auto werd gewassen en gepoetst afgeleverd! Ben zeer tevreden over het herstel van mijn auto.
Heel fijn bedrijf!

Goed en erg vriendelijk

Prima en correct bedrijf

Zeer tevreden over het herstel en hoe netjes de auto van binnen en buiten is afgeleverd.
Een dikke 10

Perfect, met heel veel zorg, kennis uitgevoerd.

Mijn ervaring met Autoschade Herstel Haarlemmermeer is zeer goed. Vriendelijke mensen die hun afspraken nakomen en vakwerk leveren.

Keurige ontvangst, snelle afhandeling, d.m.v. foto's laten zien wat er aan de auto gedaan is.

Mijn algemene ervaring met Autoschade Herstel Haarlemmermeer is bijzonder goed. Vanaf het eerste contact tot uiteindelijk oplevering van de auto na herstel, buitengewoon vriendelijk en zeer service... Mijn algemene ervaring met Autoschade Herstel Haarlemmermeer is bijzonder goed. Vanaf het eerste contact tot uiteindelijk oplevering van de auto na herstel, buitengewoon vriendelijk en zeer service gericht. Duidelijke uitleg hoe de schade hersteld gaat worden en de kosten daarbij. Meedenken en willen bemiddelen met de verzekeringsmaatschappij.