Ben zeer tevreden over de herstel van mijn auto heel professioneel me auto is weer als nieuw.
Uitstekend
Autoschade Herstel Haarlemmermeer heeft mij zeer goed geholpen met de schade aan mijn auto. Alle papierwerk, afhandeling met verzekeringsmaatschappij en tegenpartij hebben zij voor mij uit...Autoschade Herstel Haarlemmermeer heeft mij zeer goed geholpen met de schade aan mijn auto. Alle papierwerk, afhandeling met verzekeringsmaatschappij en tegenpartij hebben zij voor mij uit handen genomen. Vervangend vervoer, schone nette auto terug gekregen, helemaal super.
Zeer correct, al jaren zo trouwens. Duidelijke afspraken welke ook worden nagekomen. Zonder meer een aanrader!
Altijd correct en goede reparaties, vriendelijk en de werknemers verstaan hun vak, wij zijn dan ook altijd zeer tevreden.
De auto helemaal naar tevredenheid gemaakt
Zeer goed.
Zeer positief.
Zeer ervaren en professionele medewerkers die een mooi staaltje werk hebben afgeleverd. We hadden een behoorlijke schade die helemaal niet meer zichtbaar is nu.
Mijn ervaring met het schade bedrijf kan ik alleen maar als prima omschrijven