Heel goed bedrijf , je word erg netjes geholpen Mensen zijn heel vriendelijk
Ik ben zeer te spreken over de handelswijze van het autoherstelbedrijf Alderliesten in Ridderkerk. Alles ging zeer gemoedelijk, duidelijke uitleg en erg snel. Vakwerk.
Ben zeer goed, snel en vriendelijk geholpen en er was veel begrip voor de situatie
Zeer klantvriendelijk en net herstel van de auto.
Ervaring met Autoschade herstel Alderliesten is zeer goed. Er wordt echt naar de klant geluisterd en meegedacht. Schades worden professioneel en goed hersteld
De schade is perfect gemaakt vakwerk
Goed en snel telefonische contact en vriendelijk en snel geholpen aan loket. Fijne leenauto en goede uitleg over gedane reparatie en gebruikte onderdelen.Reraratie snel uitgevoerd.
Net bedrijf waar ik al kom sinds mijn rijbewijs. Gelukkig heb ik niet vaak schade, maar als ik het heb dan ga ik naar Alderliesten
In 1 woord; TOP! Ben een zeer tevreden klant! Autoschade Herstel Alderliesten geeft o,a. inzage (foto's) van de herstelwerkzaamheden, vind ik persoonlijk fijn en ook leuk om te zien hoe dit in...In 1 woord; TOP! Ben een zeer tevreden klant! Autoschade Herstel Alderliesten geeft o,a. inzage (foto's) van de herstelwerkzaamheden, vind ik persoonlijk fijn en ook leuk om te zien hoe dit in zijn werk is gegaan, verder zijn ze servicegericht en altijd vriendelijk!