Zeer professioneel bedrijf die niet bang is voor een uitdaging.
Het duurde maanden voordat mijn auto gemaakt werd, omdat er van alles fout ging met mijn digitale dossier. Ingediende gegevens / foto's kwamen niet door. Er is veel heen-en-weer contact geweest...Het duurde maanden voordat mijn auto gemaakt werd, omdat er van alles fout ging met mijn digitale dossier. Ingediende gegevens / foto's kwamen niet door. Er is veel heen-en-weer contact geweest (telefonisch), maar toen alles binnen was is er snel een afspraak gemaakt, kreeg ik direct fijn vervangend vervoer en werd de auto vervolgens gemaakt en gepoetst afgeleverd.
Prima vriendelijk ontvangen
Ben op een vakkundige manier geholpen door het balie personeel . Afspraken die gemaakt zijn komt men na. Autoschade op een dus danige manier hersteld dat er niks meer van te zien is.Ben op een vakkundige manier geholpen door het balie personeel . Afspraken die gemaakt zijn komt men na. Autoschade op een dus danige manier hersteld dat er niks meer van te zien is. Reparatie binnen het tijdsbestek welke was afgesproken ruim gehaald.
Zeer tevreden met het herstel van mijn auto. Correcte en klantvriendelijke behandeling ik voelde me meteen op mijn gemak
Uitstekend
Zeer korrekte afhandeling van de schade aan de auto
Prettige ervaring met Lemmens Hover na de schade aan mijn auto, contact liep van het laten zien van de schade tot het ophalen soepel en vriendelijk. Schade herstel was vakkundig uitgevoerd.
Zeer positief, leuke/gezellige informele omgang. Weten waar ze over praten. Kwalitatief leveren ze super werk af. Vervangende auto allemaal goed geregeld. Komen alle afspraken na Nog een soort...Zeer positief, leuke/gezellige informele omgang. Weten waar ze over praten. Kwalitatief leveren ze super werk af. Vervangende auto allemaal goed geregeld. Komen alle afspraken na Nog een soort rondleiding gehad. Kortom allemaal
Opzich tevreden over de reparatie van de schade.. Waar ik wel moeite mee heb dat ik door onzorgvuldigheid een mail krijg of ik even een procesverbaal wil betalen voor te hard rijden. Na...Opzich tevreden over de reparatie van de schade.. Waar ik wel moeite mee heb dat ik door onzorgvuldigheid een mail krijg of ik even een procesverbaal wil betalen voor te hard rijden. Na controle bleek ik dat niet eens te zijn geweest. En was het van een andere persoon die toevallig dezelfde auto had als wij en dezelfde leenauto had gehad. Wel werd ik van te voren gebeld om mijn e-mail adres echter zonder te zeggen waarvoor. Een excuus was wel op zijn plaats geweest.