Nette hulp, goede informatie, duidelijke afspraken.

Klantgericht en vriendelijk.
Zoekt een snelle oplossing voor de schade te laten repareren.

Alles netjes afgewerkt en correct geholpen.

Prima ervaring

Schade is keurig hersteld,en een goede service

Bijzonder vriendelijke en deskundige hulp en adviezen. De schade was door een onbekende automobilist veroorzaakt. De adviezen van de medewerkers en hun relatie met de verzekeraars namen me veel werk... Bijzonder vriendelijke en deskundige hulp en adviezen. De schade was door een onbekende automobilist veroorzaakt. De adviezen van de medewerkers en hun relatie met de verzekeraars namen me veel werk uit handen. De reparatie was keurig en snel geregeld. Er bleek een verborgen schade te zijn achter de te repareren delen. Hierover werd ik ook geadviseerd.

Zeer tevreden!
Vakkundig en vriendelijk personeel.
Schade goed gerepareerd.

Zorgvuldig en accuraat

Een prima ervaring met dit bedrijf. Zowel qua vriendelijkheid/klantgerichtheid als kwalitatief. Zij weten goed om te gaan met de gevoelens van een negatieve ervaring, die schade aan een auto eenmaal... Een prima ervaring met dit bedrijf. Zowel qua vriendelijkheid/klantgerichtheid als kwalitatief. Zij weten goed om te gaan met de gevoelens van een negatieve ervaring, die schade aan een auto eenmaal met zich meebrengt.

Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden. Duidelijke uitleg wat er gebeurd is. Vriendelijk personeel.