Keurig schade hersteld. Door drukte en vakantieperiode duurde het lang voordat dit kon gebeuren. Onderdeel werd te laat aangeleverd maar alles op alles gezet om de auto voor het weekend klaar te...Keurig schade hersteld. Door drukte en vakantieperiode duurde het lang voordat dit kon gebeuren. Onderdeel werd te laat aangeleverd maar alles op alles gezet om de auto voor het weekend klaar te hebben. Schoongemaakt en blinkend weer de weg op!
Prima ervaring. Duidelijke afspraken en gewoon nakomen wat van te voren was afgesproken. Jammer dat de wachttijd voor de reparatie best lang was maar dat vinden ze zelf ook waarschijnlijk.
Tevreden
Een zeer goede ervaring. Top service qua leen auto en ook nog een automaat. De schade te is zeer vakkundig gerepareerd!
Deskundig bedrijf met betrouwbare medewerkers.
Mijn ervaring met Autoschade Herstel Steiner is zeer positief. De schade aan mijn auto is naar tevredenheid gerepareerd. Zelfs een poetsbeurt ,zowel van binnen als van buiten bleef niet uit. Met de...Mijn ervaring met Autoschade Herstel Steiner is zeer positief. De schade aan mijn auto is naar tevredenheid gerepareerd. Zelfs een poetsbeurt ,zowel van binnen als van buiten bleef niet uit. Met de beschikbare leenauto was ik erg geholpen. Het persoonlijke contact was prettig.
Goede en duidelijke uitleg over herstel schade .
Zeer vakkundig en klantgericht geholpen. Wordt meegedacht en sevicegericht. Auto werd netjes afgeleverd en ook binnenzijde gereinigd.