Alle schade uiteindelijk netjes hersteld, maar dit heeft wel erg lang geduurd.

Alle schade uiteindelijk netjes hersteld, maar dit heeft wel erg lang geduurd.

Na eerste inspectie en aanmelden van de schade werden de te nemen vervolgstappen besproken. Na een maand geen bericht te hebben gehad nogmaals contact gezocht met Autoschade Herstel Bronneberg; mijn dossier was blijkbaar op de stapel blijven liggen.

Door miscommunicatie (en/of een gebrek aan communicatie) tussen Autoschade Herstel Bronneberg en de verzekeringsmaatschappij heeft het traject van schade aanmelden tot schadeherstel uiteindelijk bijna 10 maanden geduurd.
Zelfs op de dag van het inleveren voor reparatie bleken er nog onduidelijkheden te zijn (ontstaan door het gebrek aan communicatie richting mij); deze zijn gelukkig wel naar tevredenheid opgelost.

Vriendelijk en snel contact, onverwacht kort wachttijd (binnen 4 weken afspraak kunnen maken, terwijl meer dan 8 weken verwacht werd), schade uitstekend hersteld, fijne leenauto en auto kwam gezogen... Vriendelijk en snel contact, onverwacht kort wachttijd (binnen 4 weken afspraak kunnen maken, terwijl meer dan 8 weken verwacht werd), schade uitstekend hersteld, fijne leenauto en auto kwam gezogen en gewassen + wax retour. (Dat had ik niet verwacht ;-)

Prima, duidelijk en correct

Met aandacht en een welwillend oor wordt, klantgericht, naar het autoschadeverhaal van de klant geluisterd , waarna een voorlopige opname van de schade met opgaaf van herstelkosten wordt gegeven.

Veel dank voor de fantastische service, het perfecte vakmanschap en de uiterst plezierige contacten met uw medewerkers!

Wordt zowel snel telefonisch als door de schade-expert geholpen. Afspraken worden nagekomen dus voor mij een zeer betrouwbare partner

Alderliesten is een bedrijf van de oude generatie, kwaliteit blijft hierdoor op hoog niveau .

Mijn algemene ervaring is dat ik uitstekend en correct ben geholpen. Autoschade Herstel Bronneberg heeft meer werk geleverd dan door de verzekering in eerste instantie zou worden vergoed. En dat... Mijn algemene ervaring is dat ik uitstekend en correct ben geholpen. Autoschade Herstel Bronneberg heeft meer werk geleverd dan door de verzekering in eerste instantie zou worden vergoed. En dat stel ik zeer op prijs.

Zeer tevreden