Bij mijn eerste bezoek kreeg ik meteen een goed gevoel over dit bedrijf. Een kijkje in de werkplaats bevestigde dit ook.
Reparatie is perfect gedaan en in de gestelde tijd. Kleur verschil met...
Reparatie is perfect gedaan en in de gestelde tijd. Kleur verschil met het bestaande is nihil.

Ik heb een zeer prettige ervaring met Autoschade Roos.

Prima, zeer klantvriendelijk, prettig geholpen.

Na te zijn doorverbonden door de verzekeraar ben ik door de medewerker uitstekend geholpen en zeer goed uitgelegd hoe het schade traject gaat lopen. De uitwerking hiervan van is prima verlopen en de... Na te zijn doorverbonden door de verzekeraar ben ik door de medewerker uitstekend geholpen en zeer goed uitgelegd hoe het schade traject gaat lopen. De uitwerking hiervan van is prima verlopen en de schade uitstekend hersteld. Snel en correct.

Duidelijke uitleg en goede communicatie , schade is zeer goed hersteld , en de rekening meteen naar de verzekering gestuurd , plus gratis leen auto .
al met al , een goed bedrijf met goede...
al met al , een goed bedrijf met goede service ,

Uiterst tevreden. Goed geholpen/ klantvriendelijk bedrijf. Ook als er na herstel nog vragen zijn staan ze voor je klaar.

Super vriendelijk en netjes! Ik was bang dat de schade onherstelbaar was maar mij werd beloofd dat het helemaal goed kwam en dat is ook zo

Keurige afhandeling en een super schone auto retour, dik tevreden

Een klasse bedrijf! Vriendelijke ontvangst en vakkundige uitleg over herstelwerkzaamheden. Mijn auto was voor 2 dagen ingepland maar kon hem al na één dag ophalen. Van binnen en... Een klasse bedrijf! Vriendelijke ontvangst en vakkundige uitleg over herstelwerkzaamheden. Mijn auto was voor 2 dagen ingepland maar kon hem al na één dag ophalen. Van binnen en buiten keurig gewassen en als klap op de vuurpijl nog een doosje heerlijke pepermuntjes in de auto. Kortom : super geregeld van A tot Z!