- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
99% beveelt Autoschade Herstel Groep aan!
Ik heb zeer goede ervaring met het bedrijf, zijn netjes en kundig
Super voor elkaar Snelle service!
Erg leuke mensen, vriendelijk ontvangst! Mensen met passie voor hun vak.
Zeer tevreden
Top ! Prettige service en communicatie
Zeer tevreden!
prima , komt afspraken na, attent met brengen en ophalen auto, vriendelijke receptie
Prettig te woord gestaan. Goede afspraken gemaakt. Zeer tevreden over het herstel.
Prima geregeld
Top!
Zeer vakkundige mensen die meedenken over het herstel van je auto, ik ben hier helaas (voor mij ;-)) al een paar keer geweest voor een schade aan mijn auto en ben altijd zeer goed geholpen en tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.
heel netjes hersteld. en ook jaren vaste klant bij dit bedrijf
Autoschade Herstel Groep verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Autoschade Herstel Groep heeft de volgende resultaten bereikt:
Autoschade Herstel Groep
Keesomstraat 36
6716 AB Ede
Ik heb zeer goede ervaring met het bedrijf, zijn netjes en kundig
Super voor elkaar Snelle service!
Erg leuke mensen, vriendelijk ontvangst! Mensen met passie voor hun vak.
Zeer tevreden
Top ! Prettige service en communicatie