V50

Klantvriendelijk bedrijf met marktconforme prijzen. Gemaakte afspraken worden goed nagekomen.

Ford

Focus

Uitstekende service. Alles wat was afgesproken is keurig geregeld. Geen gemekker over details, klant staat bovenaan. Fijne auto gekocht. Prima asnkoop

Opel

Insignia

Goed geholpen.

Peugeot

Model:

Vriendelijke medewerkers, goede service, er wordt goed meegedacht. Geen moment het gevoel gehad dat er niet voldoende ruimte was om diverse auto's te proberen of er over na te denken wat toch echt... Vriendelijke medewerkers, goede service, er wordt goed meegedacht. Geen moment het gevoel gehad dat er niet voldoende ruimte was om diverse auto's te proberen of er over na te denken wat toch echt een pre is als je toch een flink bedrag gaat uitgeven. Het was een eindje rijden vanuit Utrecht, maar we hebben hier zeker geen spijt van: we zijn erg blij met onze nieuwe auto.
Hartelijk bedankt!

V50

Na een paar reparatie's verricht door Siero ben ik tevreden over de auto, vriendelijk behandeling.

Citroen

Picasso

Snelle afhandeling, vriendelijke behandeling, we kregen koffie. We moesten even wachten op een man die voor ons was. Hij had een hulpvraag van papieren die hij kwijt was. De medewerker deed zijn... Snelle afhandeling, vriendelijke behandeling, we kregen koffie. We moesten even wachten op een man die voor ons was. Hij had een hulpvraag van papieren die hij kwijt was. De medewerker deed zijn uiterste best om het voor hem op te lossen. Op onze eigen vragen kregen we duidelijk antwoord. Verder zijn we blij met de auto. Hij is netjes afgeleverd. De zaak zag er mooi uit.

Renault

Scenic

Word zeer netjes te woord gestaan auto super afgeleverd super tevrede !

Kia

Sorento

Erg vriendelijk en stonden open voor de vragen die we hadden.

Opel

Zafira

Transparante manier van zaken doen met als resultaat een auto waar ik nog jaren mee vooruit kan.