Netjes ontvangen met koffie. Auto stond klaar voor proefrit conform afspraak. onbeperkte testrit mogen maken. tot dusver prima. Onderhandeling verliep stroefjes. Uiteindelijk werd mij op een ietwat...Netjes ontvangen met koffie. Auto stond klaar voor proefrit conform afspraak. onbeperkte testrit mogen maken. tot dusver prima. Onderhandeling verliep stroefjes. Uiteindelijk werd mij op een ietwat onvriendelijke manier duidelijk gemaakt (nee, u kunt geen laatste bod meer doen!!) dat er geen bod meer werd geaccepteerd en dus de onderhandelingen waren beëindigd wat de verkoper betreft. wellicht had ik de bodem van de onderhandelingen bereikt.
Citroën
C5
De mensen reageren snel op je email en ze zijn eerlijk m.b.t. informatievoorziening. Ik heb de handel en communicatie als zeer positief ervaren. De gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen.
Renault
Scenic
ZEER BEHULPZAAM, ATTENT
Peugeot
Model:
Zeer positief! Kwamen eigenlijk voor een andere auto kijken, helaas was deze net verkocht. Maar niet getreurd, er stond nog een mooi exemplaar, welke goed bij ons past. Erg blij mee, en ik raad...Zeer positief! Kwamen eigenlijk voor een andere auto kijken, helaas was deze net verkocht. Maar niet getreurd, er stond nog een mooi exemplaar, welke goed bij ons past. Erg blij mee, en ik raad zeker aan om eens langs te gaan.
Ford
Focus
Opel
Zafira
Vind dat ik goed geholpen ben , zeer vriendelijk . EN tot nu toe alles tot tevredenheid . Mijn dank
Volkswagen
TDI
Een goed gepresenteerd familiebedrijf, gastvrije ontvangst zonder "gepush" een redelijke prijsstelling met duidelijke advies en autogeschiedenis voor zover mogelijk toegelicht Gemaakte...Een goed gepresenteerd familiebedrijf, gastvrije ontvangst zonder "gepush" een redelijke prijsstelling met duidelijke advies en autogeschiedenis voor zover mogelijk toegelicht Gemaakte afspraken exact nagekomen.
Hyundai
Tucson
Mooi bedrijf. Nemen de tijd en dringen zeker niet aan. Luisteren goed en komen met adviezen waar je wat aan hebt. Geen gladde praatjes maar goede service: zo ontbrak de T in het merkteken achterop....Mooi bedrijf. Nemen de tijd en dringen zeker niet aan. Luisteren goed en komen met adviezen waar je wat aan hebt. Geen gladde praatjes maar goede service: zo ontbrak de T in het merkteken achterop. Pas na verkoop opgemerkt door ons. Geen probleem en kosteloos een ander merkje geregeld.