Auto Siero behandeld je echt als klant, zeer klantvriendelijk komen afspraken na.

Citroën

C4 Picasso

Ik heb bij dit bedrijf een goede ervaring opgedaan! Ik kon de gewenste auto uitgebreid proefrijden en wat kleine mankementen werden opgelost. Ik kocht de auto op basis van zo meenemen maar bij... Ik heb bij dit bedrijf een goede ervaring opgedaan! Ik kon de gewenste auto uitgebreid proefrijden en wat kleine mankementen werden opgelost. Ik kocht de auto op basis van zo meenemen maar bij aflevering hadden ze er toch een nieuwe apk keuring opgedaan! Al met al erg tevreden en de koffie is er erg lekker!

Scenic

Prima! Ben goed en vlot geholpen, service was prima. Auto was netjes afgeleverd.

Ford

Fiesta

Positief, klantvriendelijk en behulpzaam.

Megane

Dit is mijn eerste auto die ik hier gekocht heb.
Tot nu toe een positieve indruk van dit bedrijf.

Volvo

v70

Keurig bedrijf om te zien, vlotte verkopers, goede uitleg en service, lekkere koffie

Scenic

De ontvangst, overleg en afspraken zijn zeer plezierig verlopen. Belangrijkste is dat ik zeer tevreden ben met de gekochte Opel Zafira.

Opel

Zafira

Zeer prettig familiebedrijf. Doen moeite voor je, zijn eerlijk maar en smeren je niet de duurste auto aan.

Megane

Zeer positief. Behulpzaam.

Peugeot

Model:

Prima geholpen. Had de indruk met een eerlijke en betrouwbare partij te onderhandelen.

Toyota

Corolla Verso