Goed verzorgde informatie over de auto's, zowel via website als in de showroom. Contacten zijn persoonlijk en met de juiste aandacht, er wordt tijd voor je genomen en bovenal blijft het personeel... Goed verzorgde informatie over de auto's, zowel via website als in de showroom. Contacten zijn persoonlijk en met de juiste aandacht, er wordt tijd voor je genomen en bovenal blijft het personeel vriendelijk en beleefd, juist ook op de spannende momenten van onderhandelen. Het wederzijds respect was voor mij doorslaggevend om de auto bij Siero aan te schaffen. De auto werd netjes verzorgd, brandschoon afgeleverd met wederom uitgebreid persoonlijk advies.

Megane Estate

Alle afspraken nagekomen, prettig contact.

Ford

Mondeo Wagon

Auto Siero heeft een zeer betrouwbare uitstraling waar je, met een hartelijk ontvangst en een kopje koffie, direct thuis voelt .
de medewerkers zijn vriendelijk en de verkoper geeft...
de medewerkers zijn vriendelijk en de verkoper geeft duidelijke informatie omtrent de aankoop van de auto .
ook de afhandeling na de aankoop is prima en dat geeft een betrouwbaar en goed gevoel van auto Siero in Kraggenburg

laguna 18 16v

Kennis van zaken, prettig contact en goed geregeld

Mercedes-Benz

300 ce

Audi

A4

Goede service! vragen worden snel beantwoord. We hadden een Renault op het oog en via via kwamen we bij Siero terecht. Ze hebben voor ons gezocht en gevonden. De auto had de helft minder aan... Goede service! vragen worden snel beantwoord. We hadden een Renault op het oog en via via kwamen we bij Siero terecht. Ze hebben voor ons gezocht en gevonden. De auto had de helft minder aan kilometers gemaakt en een luxere uitvoering!

megane

Auto Siero heeft in deze moeilijke tijd een behoorlijk flexibele instelling, alles gericht op het uitermate succesvol verlopen van het traject. Bij het aanschaffen van mijn auto stuitte ik op een... Auto Siero heeft in deze moeilijke tijd een behoorlijk flexibele instelling, alles gericht op het uitermate succesvol verlopen van het traject. Bij het aanschaffen van mijn auto stuitte ik op een aantal uitdagingen, welke Auto Siero voor mij heft opgelost. Ik wil hiermee dus aangeven dat naast kennis en ervaring Auto Siero erg flexible is ingesteld, wat anno 2014 verwacht mag worden van een autodealer.

BMW

530D XD

Goede ervaring!!! Duidelijke afspraken, die allemaal correct zijn nagekomen. Zeer plezierig, klantvriendelijk en goede service.

Ford

Focus 1.6 TDCI GHIA TITANIUM

Duidelijke communicatie. Geen verkooppraatjes, klantgericht, vriendelijk en professioneel. Afspraken worden correct nagekomen. Met andere woorden zeer tevreden van koop/inruil tot after sales.

Megane

Leuk bedrijf waar je vriendelijk wordt geholpen en alle tijd krijgt om rond te kijken

megane