Klantgericht en vriendelijk, gemaakte afspraken zijn nagekomen.

Seat

Altea

Omdat er wat met de auto niet in orde was, waren ze zeer trouw om dit zonder enig probleem op te lossen met alle inzet van hun kan.
Zeer goede service.
Bijzonder klant vriendelijk

Opel

Astra

Heel goed, ben uiterst zorgvuldig en correct geholpen door auto Siero. Prettige en attente service door de medewerkers. In het bijzonder complimenten aan Roy Siero voor zijn aandacht voor detail en... Heel goed, ben uiterst zorgvuldig en correct geholpen door auto Siero. Prettige en attente service door de medewerkers. In het bijzonder complimenten aan Roy Siero voor zijn aandacht voor detail en snelle en nette afhandeling van de koop en verkoop. Ik heb een goede koop gedaan en kom zeker terug!

Renault

Laguna

Tot nu toe een prima service gehad!

Seat

Ibiza

Erg goed autobedrijf. Luisteren goed naar de klant. Ze zorgen ervoor dat de auto aan de wensen van de klant voldoet.

Opel

Astra

Na een intensieve zoektocht op internet naar de ideale auto, mijn keuze laten vallen op een Ford S-Max. Omdat ik in de afgelopen 10 jaar al mijn autos bij Auto Siero heb gekocht heb ik geïnformeerd... Na een intensieve zoektocht op internet naar de ideale auto, mijn keuze laten vallen op een Ford S-Max. Omdat ik in de afgelopen 10 jaar al mijn autos bij Auto Siero heb gekocht heb ik geïnformeerd naar de mogelijkheid om mijn op internet gevonden auto via Auto Siero aan te schaffen. De reden om voor deze aankoopconstructie te kiezen is onder andere de mogelijkheid om de auto daar in onderhoud te laten nemen en tegelijk gebruik te maken van een voordelige garantieregeling. Daarnaast uiteraard de mogelijkheid om mijn huidige auto gunstig in te ruilen. Mijn auto is vrijwel in nieuwstaat afgeleverd, duidelijk zichtbaar dat er met aandacht aan gewerkt is.

Ford

s-max

Goed, net en betrouwbaar bedrijf, die zijn afspraken nakomt. Goede communicatie tussen medewerkers en de klant. Zeker een aanrader!

BMW

320D E46

Erg vriendelijk en oprecht personeel.
Auto wordt afgeleverd zoals je mag verwachten.
Top!

Mini

Mini Cooper

Al decennialang klant bij dit autobedrijf, ditmaal een auto door hen laten opzoeken.
De auto van mijn wensen doorgegeven, dit is zeer vlot en adequaat opgepakt.
De prijzen bleken in...
De auto van mijn wensen doorgegeven, dit is zeer vlot en adequaat opgepakt.
De prijzen bleken in Duitsland een stuk gunstiger, derhalve heb ik gebruikt gemaakt van hun importservice.
Binnen 1 week de juiste gevonden:
een VW Touareg van nog geen jaar oud met slechts 15.000 km voorzien van vrijwel alle opties met een volledige historie ter inzage.
Niet van nieuw te onderscheiden met fabrieksgarantie en een korting van maar liefst € 40.000,- op de nieuwprijs.
Na legio foto’s en informatie te hebben ontvangen en akkoord te hebben gegeven beviel mij de daaropvolgende werkwijze uitstekend:
De auto werd eerst (op locatie!!) nog eens extra gecontroleerd (en goed bevonden) door een monteur van Auto Siero, welke vervolgens ook het transport regelde.
Het volledige importtraject is verzorgd door hen, dus van aanschaf tot Nederlands kenteken en geen risico met (te veel betalen van) BPM.
Zelf totaal geen zorgen of werk van gehad, alleen de auto betalen en wat geduld hebben.
Intussen goed op de hoogte gehouden.
Kortom, wederom goed geslaagd: vertrouwd, professioneel en persoonlijke begeleiding van begin tot eind.
En de auto.. Hij rijdt geweldig! We zijn het weekend naar Parijs geweest en je hoeft de rem en het gaspedaal eigenlijk niet aan te raken!

Volkswagen

Touareg

Zorgvuldige behandeling met veel aandacht voor klant. Duidelijk over aanpak en gericht op langere relatie. Prettige medewerkers. Competent geholpen door Roy Siero. Compliment!

Renault

Laguna