BEDRIJF MAAKT OP MIJ GOEDE INDRUK.
EERLIJKE UITLEG OVER DE AANGEKOCHTE AUTO.
VRIENDELIJK PERSONEEL.

Model:

Goede ontvangst en een lekker bakje koffie
klantvriendelijke mensen
ook zonder een afspraak werden we toch geholpen.

Model:

Het is echt een super zaak , klant vriendelijk en het onderhoud is ook perfect helemaal compleet.
Dit is echt een aanrader, en ik zou het echt aan iedereen doorgeven.
Kortom, ik ga er...
Dit is echt een aanrader, en ik zou het echt aan iedereen doorgeven.
Kortom, ik ga er zeker weer naar toe.

Combo

We werden vriendelijk en correct behandeld,ook de gemaakte afspraken zijn ze keurig nagekomen.
We hebben de auto zonder garantie gekocht maar werd ons er wel bij gezegd, als er iets aan de auto mankeerde,we altijd terug konden komen en zij willen dan toch proberen er een oplossing voor te vinden.

BMW

Z-3

Een erg net autobedrijf waar u netjes wordt geholpen door een kop koffie en en snelle servive.
Ook na die tijd kunt u altijd naar binnen lopen voor vragen.

Volkswagen

polo

Positief! Nette indruk heeft Auto Siero bij ons achtergelaten, de auto's staan er
keurig schoon en gepoetst bij. Je kunt zien dat er veel aandacht wordt besteed aan het
verkopen van een...
verkopen van een auto. De verkopers zijn zeer correcte en nette heren die je keurig helpen.
Dit zijn geen autohandelaren maar nette geschoolde autoverkopers!

Chevrolet

Captiva

Vriendelijk en prettig geholpen auto word netjes afgeleverd

zafira

Dit is de eerste keer dat ik een auto heb gekocht bij Auto Siero. Van horen zeggen wist ik al dat ze goede service verlenen en nu ik het zelf heb ervaren kan ik dit alleen maar beamen. Vriendelijk... Dit is de eerste keer dat ik een auto heb gekocht bij Auto Siero. Van horen zeggen wist ik al dat ze goede service verlenen en nu ik het zelf heb ervaren kan ik dit alleen maar beamen. Vriendelijk personeel, afspraken die gemaakt worden, worden nagekomen. Er is goed geluisterd naar mijn wensen, dingen die gerepareerd/vervangen moesten worden zijn netjes uitgevoerd (op kosten van Auto Siero). Kortom, ik kan alleen maar positief zijn.

Model:

Uitstekend behandeld door de mensen van Auto Siero. Ook na aanschaf van de auto hield de service niet op. Sterker nog, juist toen ben ik uitermate correct en vriendelijk geholpen. In de toekomst ga... Uitstekend behandeld door de mensen van Auto Siero. Ook na aanschaf van de auto hield de service niet op. Sterker nog, juist toen ben ik uitermate correct en vriendelijk geholpen. In de toekomst ga ik zeker weer naar Auto Siero.
Ik kan iedereen aanbevelen om in ieder geval eens een bezoek aan Auto siero te brengen.

Astra

Tevreden over de manier waarop ik werd ontvangen en het nakomen van de gemaakte beloften, wat betreft de aanpassingen aan de auto.

Nissan

Qashqai