Het was een zeer prettige aankomst, we zijn zeer correct behandeld en er werd niets opgedrongen.

Ford

Mondeo

Mijn ervaring met dit bedrijf is dat er een hard werkend team staat die gaat voor kwaliteit van het product en tevredenheid van de klant.
Hier krijg je nog een goede service, eventuele later...
Hier krijg je nog een goede service, eventuele later bemerkte ongemakken die bij een testrit niet opvielen werden volgens/op afspraak kosteloos en snel verholpen (mijn banden bleken niet goed uitgelijnd waardoor wat trilling in het stuur).
Ik heb hier ook een goede prijs gekregen voor mijn ingeruilde auto ten opzichte van andere bedrijven.
Ik zal er voor onderhoud maar ook voor een volgende auto zeker weer heen gaan.

Renault

Kangoo

Peugeot

307 sw

Vriendelijk en kundig familiebedrijf die net dat stapje extra willen doen. Dit is pas service, grote klasse

Renault

Megane

De presentatie op internet gaf mij een duidelijk beeld van de voorraad van auto's. Ook de foto's en de beschrijving gaven een adequaat beeld. De mogelijkheden om proef te rijden zijn ruim aanwezig,... De presentatie op internet gaf mij een duidelijk beeld van de voorraad van auto's. Ook de foto's en de beschrijving gaven een adequaat beeld. De mogelijkheden om proef te rijden zijn ruim aanwezig, met verschillende auto's en ook evt meerdere malen. De ontvangst is vriendelijk en nodigt uit om in gesprek te gaan, waarbij wordt meegedacht over mogelijkheden en beperkingen. De financiele afhandeling gebeurt in alle privacy.
Beloften die worden gedaan worden nagekomen, alles wordt afgeleverd zoals afgesproke.

Audi

A4 avant tdi

Goed autobedrijf degene die mij hielp was to the point geen poespas om de auto de hemel in te prijzen .zonder te vragen de auto netjes afleveren. gewoon prettig bedrijf

Volkswagen

passat

Suzuki

Grand Vitara

Correcte afhandeling. Vraagprijs is ongeveer 500 euro hoger dan prijs waarmee geadverteerd wordt op marktplaats. Dat vind ik dan weer niet correct.

Mitsubishi

space star

Een autobedrijf dat nette prijzen, correcte klantvriendelijkheid en correcte afhandeling uitstraald.

Honda

civic 1.6 lpg g3

Zeer vriendelijk , gedreven personeel. Niet opdringerig.

Citroen

C5