Ben

Wij hebben op een fyne manier zaken kunnen doen. Niets was hun teveel om hier of daar een proefrit mee te maken.Kregen naar onze mening een eerlijk advies. Voor ons een garage waar we in de... Wij hebben op een fyne manier zaken kunnen doen. Niets was hun teveel om hier of daar een proefrit mee te maken.Kregen naar onze mening een eerlijk advies. Voor ons een garage waar we in de toekomst zeker weer terug zullen komen.

Nissan

Qashqai

xxxx

Klantvriendelijk en voortvarend geholpen. Kon met de uit te kiezen auto's naar mijn vertrouwde garage rijden en daar advies vragen over welke ik zou moeten kiezen.
Ook de nazorg voor de auto...
Ook de nazorg voor de auto kon bij deeigen garage die de rekening zonder mijn tussenkomst kan doorsturen naar SIERO.

Opel Insgnia

Sports Tourer CDTI

van der Stel

Aankoop van auto is naar volle tevredenheid verlopen. Vriendelijk contact, eerlijk verhaal, goede afleverservice.
Het was een behoorlijk eind rijden om de auto te vinden die aan onze wensen...
Het was een behoorlijk eind rijden om de auto te vinden die aan onze wensen voldeed, maar we zijn blij dat we het gedaan hebben.

S-max

M.D.L. van Lijnden tot Oldenaller

Een spontane en prettige ervaring. We kwamen vrij laat op de middag bij Auto Siero, maar Roy Siero hielp ons direct en hadden we best heel snel een auto uitgekozen. Toch wel boven ons budget, maar... Een spontane en prettige ervaring. We kwamen vrij laat op de middag bij Auto Siero, maar Roy Siero hielp ons direct en hadden we best heel snel een auto uitgekozen. Toch wel boven ons budget, maar dat werd heel snel en goed geregeld met een (tijdelijke) financiering. Super geregeld.

Ford Focus 1.6 tdci

Focus

H. Swaters

Excellente dienstverlening.
Vriendelijke en deskundige ondersteuning in het keuzeproces gingen gepaard aan een goed aanbod. De transparantie in de informatievoorziening was een verademing.

Volvo

V60

Harro de Vos

Uiteraard wil men graag een auto verkopen, maar dan wel 1 waarmee de klant gelukkig gaat zijn. Zeer vriendelijk ontvangen, er wordt de tijd voor je genomen en men luistert naar je wensen.

Ook nazorg en onderhoud zijn prima geregeld!

VW

Golf Variant

Dianne

In april een auto bij Siero gekocht. Mijn man heeft hier ook een auto gekocht. We hebben zeer goede ervaring met ze, erg vriendelijk en behulpzaam!

Fiat

Punto

D. Janssen

Erg prettige ervaring opgedaan met Auto Siero. Alle gelegenheid gekregen om een doordachte beslissing te nemen zonder druk te voelen of de auto onder mijn neus verkocht zou worden. Eerlijke en... Erg prettige ervaring opgedaan met Auto Siero. Alle gelegenheid gekregen om een doordachte beslissing te nemen zonder druk te voelen of de auto onder mijn neus verkocht zou worden. Eerlijke en transparante informatie over de auto en de manier van inkopen. Goede informatie bij de auto over de herkomst en verleden...
Met Frank afgesproken dat we over 5 jaar weer om tafel gaan voor de volgende Ford Mondeo!

Mondeo 2.0 TDCi aut.

WWC van Vliet

Een enorm leuk, klantgericht bedrijf waar je uitstekend wordt geholpen. Gewoon recht toe recht aan zaken doen, gelijk een nette prijs en inruilprijs. Wij kwamen thuis met een enorm prettig gevoel.... Een enorm leuk, klantgericht bedrijf waar je uitstekend wordt geholpen. Gewoon recht toe recht aan zaken doen, gelijk een nette prijs en inruilprijs. Wij kwamen thuis met een enorm prettig gevoel. Ik kom hier zeker graag nog eens terug voor een auto en zal anderen hen aanbevelen.

Citroen

C4 grand picasso

Henk Veld

Vorig jaar C-max van 2011 gekocht bij Auto Siero onlangs enige motorische problemen mee gehad die niet voorzienbaar waren tijdens de deal in aug'16. Desondanks heeft Auto Siero zich uitermate... Vorig jaar C-max van 2011 gekocht bij Auto Siero onlangs enige motorische problemen mee gehad die niet voorzienbaar waren tijdens de deal in aug'16. Desondanks heeft Auto Siero zich uitermate ingespannen om de problemen correct en met optimale inzet op te lossen, Hulde!

C-MAX Grand