Henk Wemekamp
- Sterke punten
- Kennis en snelheid van service. Goede communicatie.
- Merk, model en bouwjaar van de auto
- Volvo V 70 2008
Correct
Positief. We hadden een kapotte sleutel. Deze opgestuurd en binnen een week gerepareerd.
Goede ervaring met deze bedrijf doe al jaren zaken mee.
altijd netjes geleverd
Positie
Knoopcellen besteld.
Alles goed verlopen.
heel slechte ervaring krijg geen reactie op telefoon en e-mail
Snelle en juiste levering
Nog steeds niets ontvangen
Snelle afhandeling van de bestelling, alleen heb ik mijn bestelling nog altijd niet ontvangen
Snel en accurate levering
Heel lange leveringtermijnen , zelfs van Dubai pakje komt sneller dan van Nederland naar België, Heel lange antwoord termijnen
Autosleutels.info verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Autosleutels.info heeft de volgende resultaten bereikt:
Correct
Goede ervaring met deze bedrijf doe al jaren zaken mee.
altijd netjes geleverd
Positie