Ericars Bosch Car Service Meerssen

Perfecte service, duidelijke website, snelle levering.

Duidelijke uitleg op de site.

Merk, model en bouwjaar van de auto

Diversen, we hebben al voor heel veel types auto's besteld.

Het sleutel dat ik heb aangeschaft, is een namaak en het kost evenveel als een origineel. Daarnaast zijn foto's van het sleutel nep. Hetzelfde sleutel op Ali expres kost 2 euro!

Geen.

Nee.

Reactie Autosleutels.info:

Ik vind het niet sjiek dat u geheel anoniem deze reactie plaatst en dus ons in het ongewisse laat over het artikelnummer welke het betreft. Overigens mag u uw bestelling gewoon retourneren en krijgt... Ik vind het niet sjiek dat u geheel anoniem deze reactie plaatst en dus ons in het ongewisse laat over het artikelnummer welke het betreft. Overigens mag u uw bestelling gewoon retourneren en krijgt u dan een volledige refund. Mijn conclusie is dan ook dat ik uw reactie/waardering niet serieus neem. Groet Wilco

Nvt

Nell Visser

Goed,alles netjes verpakt en op tijd gekregen.

Prima webside.

Roger Lousberg

Prima.

Ja.

Honda crv 2010

Wim

Betreft een eerste kennismaking. De site was, m.b.t. mijn zoekopdracht, eenvoudig te gebruiken en gezocht product was snel gevonden. Verzending was snel en zeer goed verzorgd waardoor de bestelde... Betreft een eerste kennismaking. De site was, m.b.t. mijn zoekopdracht, eenvoudig te gebruiken en gezocht product was snel gevonden. Verzending was snel en zeer goed verzorgd waardoor de bestelde producten in meer dan voldoende mate beschermd waren tegen evt. beschadiging.

Ik bestel veelvuldig via het internet. Autosleutels.nl was wat betreft gebruik etc. makkelijk in gebruik en de beschrijvingen van de producten (die door mij zijn besteld) waren volledig en duidelijk.

Bestelling en bezorging is goed alleen is de sleutel niet in te leren

Vw lupo 2003 w3 sleutel zonder afstandbediening

Nell

Prima,op tijd bezorgd en ziet er goed uit.

Goede website

Ja

Hmotoren-elburg

Top service. Vriendelijk en een snelle service

Snelle service

BMW E60 2003