Uitstekend
Vlug gevonden wat ik moest hebben.

Renault trafic 2014

Ippens kenny

Zending was nogal lang op weg ,geeft bijna een week geduurd!!

Reactie Autosleutels.info:

Beste klant,
U heeft gekozen voor de optie : standaard verzendingkosten.
Beste klant,
U heeft gekozen voor de optie : standaard verzendingkosten.
Deze orders worden dan afgewikkeld door DHL middels speciale verzendservice waarbij de bezorgtermijn 3 tot 6 werkdagen is.
Dit staat overigens ook in onze webshop vermeld.
Als u uw order sneller geleverd wilt hebben ( 1 -3 dagen ) kunt u in het vervolg kiezen voor verzending middels reguliere post, u betaalt dan € 2,49 in plaats van € 1,49 verzendkosten.
Met vriendelijke groet.
8071 CV Nunspeet
Nederland
T. 0341 250805
E. verkoop@autosleutels.info

Ik heb een paar mails moeten versturen om zeker te zijn welke sleutelbehuizing ik nodig daar dit niet duidelijk beschreven stond op de website. Verder werd ik goed voortgeholpen en kreeg ik snel... Ik heb een paar mails moeten versturen om zeker te zijn welke sleutelbehuizing ik nodig daar dit niet duidelijk beschreven stond op de website. Verder werd ik goed voortgeholpen en kreeg ik snel reactie terug. Ik had gekozen voor de standaard verzending waardoor ik mijn pakketje niet kon volgen, maar heb het gelukkig binnen de week goed ontvangen.

Goede service, snelle reactie, snelle levering.

Puegeot Partner Tepee Xline bouwjaar 2010

Zeer goed, snelle bezorging.

snelle bezorging. de dag erna al.

Suzuki Vitara 2017

I tuurenhout

Prima geregeld

ivo

Prima service, zeer tevreden klant, snelle levering.

Alles verliep naar wens, bedankt.

Mercedes 220 van 2005

Op advies van dealer website gezocht en eenvoudig gevonden. Gewenst product op eenvoudige wijze op website te vinden. Jammer dat er geen info omtrent het overzetten van onderdelen met de bestelling... Op advies van dealer website gezocht en eenvoudig gevonden. Gewenst product op eenvoudige wijze op website te vinden. Jammer dat er geen info omtrent het overzetten van onderdelen met de bestelling wordt meegezonden, terwijl dit wel bij het product wordt vermeld.
Na overzetten van onderdelen blijkt de behuizing niet te sluiten. Oorzaak: het schroefje in het draaimechanisme heeft een bolle kop en dit moet een platte kop zijn. Oude schroefje gebruiken lost dit probleem op.
De drukknoppen passen niet goed in de behuizing waardoor de behuizing slecht sluit. Gebruik van de oude drukknoppen lost dit probleem op.
Na het overzetten van de onderdelen en het sluiten van de behuizing blijkt het inklapmechanisme van de sleutel niet goed meer te werken. De vergrendeling van de sleutel werkt niet meer goed. Het probleem zit in de nieuwe behuizing en niet in de sleutel of de overgezette onderdelen.

Hlevering etc. kloppen.eldere website.
Gewenst product via merk en type auto gemakkelijk te vinden.
Scherpe prijs.
Snelle levering.
Alle op de website aangegeven zaken...
Hlevering etc. kloppen.eldere website.
Gewenst product via merk en type auto gemakkelijk te vinden.
Scherpe prijs.
Snelle levering.
Alle op de website aangegeven zaken betreffende

Merk : Peugeot
Type : 4007
Bouwjaar : 2009

Goede en snelle service.

Hele mooie sleutelhanger, prima afwerking.

Jaguar XF 2013

Snelle en correcte levering