Goed correcte afhandeling van de schade

Daar ben ik zeer tevreden over.

Schade is vlot afgehandeld, goede tussentijdse informatie via mail.

Altijd heel positief, na deze keer een valse start, uiteindelijk netjes afgehandeld. Afhandeling liep maanden vertraging op omdat ik op mail van uw medewerker had gereageerd. Daar deze... Altijd heel positief, na deze keer een valse start, uiteindelijk netjes afgehandeld. Afhandeling liep maanden vertraging op omdat ik op mail van uw medewerker had gereageerd. Daar deze medewerker daarna langdurig zijn mail niet las en uw organisatie dat over het hoofd zag, stond de afhandeling stil. Pas toen ik na een paar maanden geduldig wachten belde met Aveco, bleek er niets verder met het dossier was gedaan. Daarna is alles snel en soepel verlopen

Ik kan alleen erg positief zijn over de schadeafhandeling. Ik had tijdens mijn vakantie de schade gemeld en kreeg direct positief antwoord. Bij thuiskomst schade laten repareren, kosten ingediend en... Ik kan alleen erg positief zijn over de schadeafhandeling. Ik had tijdens mijn vakantie de schade gemeld en kreeg direct positief antwoord. Bij thuiskomst schade laten repareren, kosten ingediend en ook direct afgehandeld stressloos verloop.

Roel de Jong

Bij het melden van een schade bij de Aveco alarm centrale heb ik drie keer een verschillend antwoord gehad over de vergoeding. Pas na een gesprek met een adviseur (een maand later) werd mij... Bij het melden van een schade bij de Aveco alarm centrale heb ik drie keer een verschillend antwoord gehad over de vergoeding. Pas na een gesprek met een adviseur (een maand later) werd mij duidelijk uitgelegd welke vergoeding ik kreeg.

Roel de Jong

Als klant van Aveco (ruim 3 jaar) werd ik geconfronteerd met nieuwe polisvoorwaarden. Als onderdeel daarvan moest mijn camper verplicht getaxeerd worden. Op zich geen probleem, maar dat werd het wel... Als klant van Aveco (ruim 3 jaar) werd ik geconfronteerd met nieuwe polisvoorwaarden. Als onderdeel daarvan moest mijn camper verplicht getaxeerd worden. Op zich geen probleem, maar dat werd het wel toen ik de rekening kreeg voor de taxatie kosten.
Een verzekerings maatschappij veranderd zijn voorwaarden en de klant moet daarvoor opdraaien. Dit vind ik niet acceptabel.

Goed bereikbaar,