Avis

J. Riemeijer

Uitstekend

Groningen

Beste,
Wij waarderen het dat u uw ervaring met ons deelt, hopelijk tot snel!

Heintje Frits Leiwakabessy

Goed en behulpzaam

Rotterdam-Alexander

Beste,
Wat fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen, bedankt voor het delen van uw ervaring!!

Aerts

Zeer prettig

Tilburg

Beste Aerts,
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!!

J.J.

Vriendelijk in contact en uitleg in zowel Den Haag als Groningen (one way). De auto nieuw en zoals beloofd. De borg was snel terugbetaald.

Den Haag De Savornin Lohmanlaan

Beste,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback, wij waarderen het enorm!
Hopelijk tot snel!!

Lior Ianai

Terrible experience. Avis stole 900 Euros from me.

Hilversum

Good afternoon,
We appreciate your time for reviewing us. We will get back to you through the mail.
Best regards,

Marieke Claassens

De staat van de bakwagen liet wel te wensen over. Dat de motorolie stand laag was, was nog wel te overzien, omdat we geen grote afstand hoefde af te leggen.

Wat ik bezwaarlijker vindt,...

Wat ik bezwaarlijker vindt, is dat spanning op 2 van de 4 banden zo laag was, dat deze bijna doorzakte bij het inpakken van de wagen. Ik verwacht op z'n minst dat voor het verhuur van de bakwagen, de bandenspanning wordt gecontroleerd.

Rotterdam Alexander

Beste Marieke,
Bedankt voor uw tijd om ons te beoordelen. We komen hierop terug per mail.
Mvg,

Zeer slecht. Er werden extra kosten van mijn waarborg ingehouden terwijl deze niet vermeld werden vantevoren. Ik heb hier meermaals contact over opgenomen, maar steeds weer word ik van hot naar het... Zeer slecht. Er werden extra kosten van mijn waarborg ingehouden terwijl deze niet vermeld werden vantevoren. Ik heb hier meermaals contact over opgenomen, maar steeds weer word ik van hot naar het gestuurd. Uiteindelijk zijn jullie met mijn geld gaan lopen.

Den Haag centrum

Beste Yves,
Bedankt voor uw tijd om ons te beoordelen. Wij nemen contact met u per mail.

Dagmar

Prima service, snelle antwoorden, viendelijk personeel

Rotterdam Centraal en Maastricht Sibemaweg

Aa

Slecht je moet maar nemen / doen wat ze willen en anders heb je pech heel jammer als als je een bedrag kon plakken aan de keren dat er nee word verkocht hadden jullie extra inkomen

Zuidoost

Beste Rafael,
Wij waarderen dat u de tijd neemt om ons te beoordelen. Wij nemen contact met u per mail hierover.

Dick Janszen

Metaalstraat Rotterdam