Avis

Z.Wanf

Service is gemiddeld. De borg bedraagt ​​1.350 euro en het duurt te lang om de borg terug te storten. Ik wacht al 5 dagen en de aanbetaling is nog niet terugbetaald. Niet aangeraden.

Reactie Avis:

Beste meneer Wang, ik dank u voor uw bericht en ik betreur uw ervaring. Kan u mij uw reserveringsnummer en of huurcontractnummer sturen op post@avis.nl? Dan zoek ik het graag nader voor u uit. Dank... Beste meneer Wang, ik dank u voor uw bericht en ik betreur uw ervaring. Kan u mij uw reserveringsnummer en of huurcontractnummer sturen op post@avis.nl? Dan zoek ik het graag nader voor u uit. Dank u wel, Yvonne Avis Budget Autoverhuur

Ruud Masselink

Er is veel vertrouwen mbt het regelen van een leenauto. Hopelijk wordt er geen misbruik van gemaakt. ik had de goedkoopste auto gehuurd maar ivm niet voorradig van deze auto kreeg ik een slag... Er is veel vertrouwen mbt het regelen van een leenauto. Hopelijk wordt er geen misbruik van gemaakt. ik had de goedkoopste auto gehuurd maar ivm niet voorradig van deze auto kreeg ik een slag duurder voor hetzelfde bedrag. Prima geregeld

zwolle

Pronk

Snel geregeld. Verlenging was ook geen probleem. Vergeten spullen zijn niet meer gevonden in auto wat ik een beetje vreemd vind en jammer dat je niet meteen je borg terug krijgt.

Beste Chantal,
Wij waarderen dat u even de tijd neemt om ons te beoordelen. Wij zullen binnenkort een bericht per email sturen met onze inhoudelijke reactie.
Mvg,
-JC

Rik van Schie

nvt.

Via website auto besteld, bij ophalen van de auto goede en vriendelijk ontvangst. Kreeg een grotere bus mee voor het zelfde bedrag, super.

Hoogeveen

Baris Bayrakdar

Ik kreeg reactie op mijn mail over extra extra kosten, dus niet goed

Rotterdam Zuid

Reactie Avis:

Beste Baris, wij zullen persoonlijk contact met u opnemen naar aanleiding van uw reactie. Met vriendelijke groet,
Customer Relations

Bernd

Goede service tegen betaalbare tarieven.

Maastricht

Oleg

Geen problemen

de weerd

Goede service en vriendelijk personeel

zwolle

X