Avis

Amit

Over het algemeen goed

Rotterdam Zuid

Beste Amit,
Dank je wel voor je feedback, kun jij mij misschien mailen wat wij beter kunnen doen? Mijn mail adres is post@avis.nl. Dank je wel, Yvonne Avis Budget Autoverhuur

B

Ik wilde de auto eerder terugbrengen omdat mijn eigen auto sneller klaar was, dat kon wel maar je betaald toch de volle prijs. Auto gehuurd via de eigen Avis website

Breda

Reactie Avis:

Beste meneer Schutze, ik dank u voor uw feedback en ik betreur deze. Ik zal u rechtstreeks benaderen via de mail. Met vriendelijke groet, Yvonne Avis Budget Autoverhuur

Sabic

Matig

Eindhoven Airport

Beste Jeroen,
Ik dank je voor je feedback en ik betreur deze, kan je mij je reserveringsnummer en je ervaring mailen op post@avis.nl? Dank je wel, Yvonne Avis Budget Autoverhuur

Verena

Matig

Den Haag

Beste Verena,
ik dank je voor je feedback en ik betreur deze, kan je mij je reserveringsnummer en ervaring mailen op post@avis.nl? Dank je wel, Yvonne Avis Budget Autoverhuur

Kenan Turan

Den haag

Den haag

Reactie Avis:

Beste Kenan, Bedankt voor je feedback. Wij betreuren deze ervaromg. Kan je ons misschien wat nadere informatie, zoals uw huurcontractnummer en uw specifieke ervaring toe mailen. Dan zoeken wij... Beste Kenan, Bedankt voor je feedback. Wij betreuren deze ervaromg. Kan je ons misschien wat nadere informatie, zoals uw huurcontractnummer en uw specifieke ervaring toe mailen. Dan zoeken wij graag het een en ander nader voor u uit. U kunt ons bereiken via post@avis.nl . Wij horen graag van u.
Andréa
Customer Relations
Avis Budget Autoverhuur

Robert Passmann

Zeer betrouwbaar

Hoofddorp

cpm nederland

Momenteel wisseling van de wacht, verder ook hier geen problemen

avis maastricht

Kroder RoyalhaskoningDHV

Ervaring is goed

Hoogeveen

B Clijsen

Online reserveringen met bijzondere wensen zoals een trekhaak is lastig, er volgt een annulering en verder wordt er niet actief meegedacht

Bij welke vestiging heeft u een wagen gehuurd?

Vestiging Tilburg heeft mij goed geholpen en gezorgd dat ik een voertuig kreeg waar ik om vroeg. Nazorg was ook heel goed toen ik het vermoeden had dat er sleutels achter gebleven waren in het... Vestiging Tilburg heeft mij goed geholpen en gezorgd dat ik een voertuig kreeg waar ik om vroeg. Nazorg was ook heel goed toen ik het vermoeden had dat er sleutels achter gebleven waren in het voertuig

Richardo L. Tuinfort / Stichting TRC Promotion

Uitstekend