Axitraxi

Alexander

De mensen van Axitraxi hebben ons goed geholpen en zijn erg klant vriendelijk.

Professioneel, ervaren en flexibel.

Duidelijke website, ruime keuze aan attracties. Komen de gemaakte afspraken goed na qua levering.
Alleen jammer dat het gevraagde object niet schoon was waardoor het spel wat minder goed verliep.

zie antwoord bij de eerste vraag

Tim Hofmans

Goed en net bedrijf. Mensen met kennis en duidelijke uitleg.

Axitraxi heeft voor ons een reclamebanner gemaakt voor op een boog met de doortocht met de vierdaagse. Dit hebben ze nog op korte termijn voor ons weten te realiseren. Goede service en een top... Axitraxi heeft voor ons een reclamebanner gemaakt voor op een boog met de doortocht met de vierdaagse. Dit hebben ze nog op korte termijn voor ons weten te realiseren. Goede service en een top eindresultaat!

smulders ca rexpert

Goed op tijd en volgens afspraak

netjes

Tom

2 jaar op rij luchtkussen gehuurd voor een buurtfeest op een zaterdag. Toch fijn dat de ruimte er is om op maandag in te leveren zonder extra kosten!

Flexibel

Top service. Snel geïnstalleerd en ter plekke actief gemaakt. Ook weghalen ging snel.

service van brengen, plaatsen en halen

Gert-Jan Vermeulen

De levering en het ophalen ging super goed. De spellen waren goed. Dus ik zou zeker nog een keer bij jullie spullen huren.

De levering en het ophalen ging super goed

Jeroen Jansen

Goede service, zeer vriendelijk ontvangst. Medewerkers helpen waar zij kunnen.

Prima materiaal!

Prima service