Axitraxi

Oranjevereniging PWA

Prettige samenwerking en nette aflevering van de gehuurde spullen. Het enigste min puntje zijn eigenlijk de kosten die berekend worden voor het halen en brengen van het gehuurde attributen. Helemaal... Prettige samenwerking en nette aflevering van de gehuurde spullen. Het enigste min puntje zijn eigenlijk de kosten die berekend worden voor het halen en brengen van het gehuurde attributen. Helemaal als je te horen krijgt dat ze ook in de buurt nog spullen moeten wegbrengen cq ophalen. Als deze kosten lager worden of eerlijker berekend zou dit fijn zijn. Oranjeverenigingen zitten doorgaans niet zo ruim in het geld.

Levering conform het bestelde.

Betonbedrijf Andre Janssen

Prima , wij waren dik te vrede.

ja , je wordt er meteen geholpen en ze hebben er vriendelijk personeel.

CNF bestuur

Het comité nationale feestdagen Ede, heeft voor het 2e jaar Axitraxi ingeschakeld voor haar festiviteiten op 5 mei. Wederom een groot succes. De samenwerking met Axitraxi is n cadeautje. Alle... Het comité nationale feestdagen Ede, heeft voor het 2e jaar Axitraxi ingeschakeld voor haar festiviteiten op 5 mei. Wederom een groot succes. De samenwerking met Axitraxi is n cadeautje. Alle medewerkers verdienen 100% een dikke pluim voor de vriendelijkheid en de bereidheid om met elkaar er een gezellig feest van te maken. Chapeau!?

Oranjevereniging

Prima geregeld

Oranjevereniging Rheden voor Oranje

Voor Koningsdag veel spullen gehuurd bij Axitraxi. Van skelters tot stormbaan. Wij hebben gekozen voor het complete pakket bezorgen en opbouwen.

Vriendelijk aan de telefoon en meedenkend.
Netjes bezorgd en op tijd.
Vriendelijke chauffeur die ons mee heeft geholpen met opbouwen.

Basisschool ‘t vossenhol

Goed!!

Kunnen snel iets regelen en stellen zich flexibel op. Zeker als je een paar jaar klant bent.

Prima service, goed meegedacht met onze wensen

Meedenkend met de klant

Stichting Viering Nationale Feestdagen Zandvoort

Al vele jaren een zeer prettige samenwerking

Ik ben erg tevreden over het feit dat je als organisatie één aanspreekpunt binnen Axitraxi hebt wat het communiceren erg vereenvoudigd. Ilse is een topper!

De Beele

Goede service, komen afspraken na.

Zonde dat er één springkussen lek was. dit kunnen maken door tape erover te plakken.

Vriendelijk,snel reageren en veel keus.