Axitraxi

Gemeente Nijmegen/ Sportservice.
Wij verzorgen beweegactiviteiten voor de basisschool, in de wijk en voor senioren in de wijk. Sne

Geven telefonisch goed advies en denken mee.
Leveren op tijd.

Wij hebben een aantal keer wat van u gehuurd

Snel en doen niet moeilijk

Voor op een symposium heb ik bij Axitraxi bibberspiraal gehuurd.
Voor op een symposium heb ik bij Axitraxi bibberspiraal gehuurd.
Het ging om een nascholingsdag voor dierenartsen en -assistenten waarbij zij d.m.v snoepgebitjes in de beurstas uitgenodigd werden om een ZENUWslopend spel aan de stand te komen spelen.

De bibberspiraal viel goed in de smaak bij de organisatie, andere standhouders en de deelnemers van het symposium.

Wij hebben hert contact met jullie als prettig, professioneel en flexibel ervaren.
Er werd geen meerprijs gerekend voor het ophalen en terugbrengen, een dag voor en na de dag waarop de spiraal daadwerkelijk gehuurd werd.

Bij het ophalen van de spiraal werd ik geholpen door een medewerker om de auto anders in te richten zodat de spiraal in een overvolle auto toch mee kon!

Perfect!

Goed geregeld, van reservering tot afhalen en terugbrengen. Zeer vriendelijk personeel. Flexibel in haal- en brengdata (-tijden).

Vriendelijk en meedenkend.

Zeer flexibel, goede samenwerking, zeker voor herhaling vatbaar!

Snelle werking
Goede communicatie

Fijne site, goede service en de spullen die we hadden gehuurd waren perfect in orde.

Vriendelijke medewerkers op de zaak, als bij het leveren op de vrijdag.

speeltuinver Jeugdland

Positief, duidelijke en snelle reacties.

Luchtkussens

prima spul

Connexxion

Positief. Afspraken worden correct nagekomen, mensen komen op afgesproken tijd en op de juiste locatie.

Betrouwbaarheid
Originaliteit van de te huren items
Keuzemogelijkheden (van sec het huren van materialen tot full service inclusief toezicht)