Axitraxi

Kippenvangspel

Han Damen

Klasse!

Aanhangwagen met huif gehuurd. Klein wagenpark, maar zeer goed verzorgd en niet duur. Vriendelijk personeel dat je helpt met aanhanger vastmaken en lampencontrole.

Spierings Kranen BV

Leuke attracties

Leuke attrakties en een goede service

Zeskamp KPJ Nuland

6 kamp KPJ Nuland

Zeer prettige samen werking tussen beide partijen

Huur Aanhanger

Fijn bedrijf; snel, accuraat & prima prijs.

Een 8

Onze bestelling voldeed niet. De pionnen/ pijlen van het opblaasbare dartbord bleven niet plakken.
We kregen voor het oude bedrag een veel groter spel omgeruild. Geweldige service.
We...
We hebben er veel plezier aan beleefd.

ABV Haukes Facilitaire Diensten B.V.

Zeer te spreken over snelheid en afleveren attractie

Het springkussen werd snel en netjes afgeleverd. Het opzetten zou ik zelf regelen maar de chauffeur was zo vriendelijk dit zelf even te doen...Topservice!

Dag van Lindenholt, Hans Lieskamp

Redelijk

Medewerker hielp goed mee, echter in de eindcontrolle verzuimd hij naar stormbaan te kijken (was snel weg); de twee doen bleek later niet goed aan elkaar te sluiten.
Kinderen kwamen in de...
Kinderen kwamen in de spleet terecht.

Ballonnenboog

levering en vriendelijkheid perfect. Ballonnen niet geweldig van kwaliteit, na de tweede dag niet veel meer van de boog over. Dit mag beter.